Реклама


ТЕЛЕЦ - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Телците притежават талант да опростяват всички житейски ситуации. Те са точни и коректни партньори, но могат да бъдат властни и ревниви. Търсенето на любов е техният генерален мотив и движеща сила. Започват да решават проблемите си от личните и любовните към деловите и служебните и ще ви покажат истинските ценности на общуването, взаимоотношенията и правилните решения.

Телецът рядко прави промени. Но ако непременно се налагат, тогава може и да го накарат да се активизира или да направи съдружие и партньорство. Понякога нежеланието на Телеца да се променя може да го доведе до ситуации, неизгодни за неговите интереси. За да развие твърдост на характера и решителност във важните моменти, той трябва да постигне вътрешното усещане за обществена значимост. Това ще му помогне да изрази талантите си.

Телецът определя стойността на всичко още с първия поглед. Така ще оцени произведенията на изкуството, прецизността на майстора и качеството на материалите. Той е склонен да инвестира само в това, което с времето би повишило цената си. Привлечен е от всички форми на изкуството, а изразяването на собствените му таланти му доставя неописуемо удоволствие. Неговият живот е непрекъснат съзидателен процес, а ролята му в зодиака е роля на пазител, знаещ законите на привличането и натрупването. Телецът е ценител - ако не сте добре облечени или се опитвате да му пробутате нещо, което няма стойност, ще се сблъскате с тъмната страна на иначе благия му характер. Каквото и да говорим, възприятието на Телците винаги е земно. Докато другите витаят в облаците и строят въздушни кули, Телците правят пари от въздуха и умеят практично да ги харчат. Плодотворната енергия на Телеца се изразява в куп неща - изграждане на голяма къща, много деца, градина, на която съседите завиждат, защото в нея расте неизвестно цвете със странно име.

Цени изкуството, но истински безценни за него са онези шедьоври, които могат да станат негова собственост. Енергията на Венера привлича Телеца към всичко прекрасно и СТОЙНОСТНО, но сърце то му може да бъде истински отдадено на онзи, който ще му подсигури подобаващи грижи. Телецът харесва вицове за това как бедните мамят богатите и им вземат парите или вицове като този: "Мутра си купува кола последен модел - цялата от чисто злато. Вратите - от платина, кормилото - украсено с брилянти, но не я кара. Питат го защо не си кара новата кола, а той отговаря: "Не е изгодно, много харчи!".

Подобни статии (по етикети)

 

Рекламни

loading...