Реклама


Петък, 14 Март 2014г. 13:38ч.

ВЕЗНИ - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(1 vote)

Управляваща планета: Венера

Стихия: въздух

Успешен ден: петък

Везните запазват дистанцията, най-често просто за да поддържат равновесието. Те търсят златната среда, като в един момент могат да се наклонят рязко от едната крайност в другата. Голямата страст на Везните са красивите неща, дрехите, прекрасните бижута. Дори в група, в която се налага да се ходи с уни форма, Везните успяват да блеснат с елегантност и красиви аксесоари. Те харесват индивидуалния и различен подход към всичко, което обличат, носят или правят. Ако разговорът между приятели в някакъв момент започне да става вулгарен, те може да се поусмихнат, но винаги намират възможност да вдигнат нивото му. За тях е катастрофа, ако трябва да се изцапат (в прекия и преносния смисъл) или да се съобразяват с мнението на друг. Везните ценят любовта и винаги са склонни да търсят идеалния партньор. За съжаление, много от тях го търсят цял живот, като с това нараняват половинката си, или просто никога не го намират. Везните са скромни, с тях се общува леко, притежават интyиция, която използват като база данни, като извличат от нея само най-необходимото. Много лесно се поддават на чуждо влияние и е добре да бъдат внимателни с хора, които не познават добре. Вина ги търсят хармония, спокойствие и понякога могат да се затворят с дни в себе си само защото нещо около тях не е по вкуса им. Обожават разкоша и често съдят за своите познати по местата, които посещават, като са напълно убедени, че стойностните хора не ходят по второкачествени места, освен, разбира се, от любопитство. Ако искате да впечатлите човек, роден под този зодиа кален знак, е важно да покажете добър вкус. Ако сте го покани ли в дома си, постарайте се да създадете подходяща атмосфера. Не бива да има прекалено силна музика или прекалено силно осветление, пригответе възхитителна храна, дори да ви се нало жи да я поръчате от добър ресторант. Разбира се, не пропускай те да покажете най-хубавия си сервиз.

Везните се чувстват пълноценни само в случаите, когато имат партньор, с когото да споделят всичко с търпение и нежност. Те умеят да покоряват сърцата на хората, но трудно се влюбват. Целият проблем е в техния претенциозен подход при избора на партньор. Везните често се оказват едновременно с няколко връзки, под предлог че се стремят към съвършенството. Те никога няма да станат инициатори за прекъсване на връзка, защото са прекалено добри и съчувстват на партньора.

Ако искате да ги разсмеете, помнете, че не си падат по дебелашките шеги, дори могат да се обидят. Допада им английският хумор, защото са достатъчно интелигентни и отлично знаят къде да се разсмеят, за да направят добро впечатление. Ако им раз кажете мръсен виц, най-вероятно елегантно ще замълчат.

Везните обичат да спорят и винаги ще ви представят много примери и аргументи в полза на противоположната позиция, но няма да допуснат спорът да прерасне в конфликт.

 


Още в тази категория: КАК ДА СПЕЧЕЛИТЕ ЖЕНА ВЕЗНИ? »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...