Реклама


Събота, 15 Март 2014г. 15:35ч.

КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНА СКОРПИОН?

Оценете статията
(0 гласа)

Жената Скорпион е нежна, внимателна и изискваща. Тя не се интересува от повърхностен флирт или партньор за една нощ. По природа е склонна да притежава. Мъжете, които не искат да се обвързват, по-добре въобще да не се опитват да си имат вземане-даване с нея. Тя ще ви обвърже в договор с жестоки условия и допълнителни каузи, свързани с вашите задължения и нейните права.

Сигурно ще се запитате как е възможно тази жена да остане с мъжа до себе си, след като се държи като господарка? Причината - тя е възхитителна, чаровна, неустоима, страстна през нощта и забавна през деня.

Жената Скорпион е облечена в мантия от загадъчност, тя може да доведе всеки мъж до ръба на отчаянието и след това само с една дума да го вдъхнови да обиколи света. Тя е взривоопасна, за нея няма междинни състояния в настроенията. Когато е в настроение, може да поспори с приятелките си за правата на мъже те. С нея никога няма да ви е скучно, но понякога отделни чер ти от характера и може да ви дойдат в повече. За да извлечете максимум удоволствие от сделката с нея, ще трябва да и се подчинявате, но е добре да се подготвите психически, че ще живее те в близост до действащ вулкан.

Любовните взаимоотношения са много важни за жената Скорпион. Тя притежава невероятен нюх да привлече близо до себе си всеки мъж. Ако той е специален, по нейните критерии, тя ще направи Всичко за него, но ако се окаже безличен, ще стане агресивна. Нейната Изключителна интуиция ще и подскаже с кого Може да бъде щастлива и когато почувства това, машината и за съблазняване започва да действа. Тя рядко греши, защото притежава способността да разгадае тайните на всеки мъж.

В любовта жената Скорпион е нежна, мила и уязвима, а партньорът и може да я нарани, без дори да разбере това. Всяка друга може да забрави и да прости, но обидената жена Скорпион задължително ще ви нанесе ответен удар. Няма да намерите по-верен съюзник в каузите си от нея. Когато жената Скорпион ви обича, тя ще ви защитава до последния си дъх. Иска постоянство и в замяна предлага преданост. Тя е шефът - примирете се! Много мъже, които са познали любовта й, ще ви кажат, че повече от всичко биха искали да останат нейна собственост.

 


Login to post comments
 

Рекламни

loading...