Реклама


РИБИ 2018

Оценете статията
(4 гласа)

Годишен хороскоп на Риби за 2018

Нептун стимулира шестото ви чувство. През 2018 г. вие истински ще осъзнаете кой ви е бли­зък и кой искате да бъде близо до вас.

Нептун внася във вашето поведение тайнстве­ност и очарование. Хората около вас непременно ще почувстват този ефект. Използвайте изцяло възмож­ностите, които ви дава покровителят на вашия знак - Нептун.

Не се страхувайте да мечтаете, през 2018 г. ако положите усилия, ще постигнете много повече успехи. В същото време трябва да се научите да раз­граничавате реалността от вашите мечти и вярвания. В противен случай рис­кувате да прекарате цялата година в илюзии, искрено желаейки невъзможното и неосъществимото.

През 2018 прекрасни благоприятни възможности за любовните отношения. Ако вече имате връзка, можете да разчитате на една много кра­сива развръзка на вашата любов. Ако сте родители, влиянието на Юпитер ще ви донесе радост и щастливи моменти, свързани с децата ви. Предстоящата година ще ви донесе просперитет и хармония в семейството.

През 2018,  Новата година ще донесе в живота ви финансови перспективи и реализиране на плановете. Много от случващите се изненади в живота ви ще продължат, благодарение на присъствието на Уран в Овен. Вашите доходи ще бъдат нестабилни, понякога дори непредсказуеми през 2018 г. Приходите ви ще идват изненадващо лесно и внезапно, но в съ­щото време разходите ще бъдат ненавременни и в най-неподходящия момент. През цялата '2018 г. Уран ще бъде в конфликт с Плутон във вашата зона на приятелството. Това е знак, който ви приканва да теглите чертата между прия­телството и бизнеса. Има риск от конфликт с приятели заради пари и влияние.

Със Сатурн в Скорпион през 2018 г. ще бъдете по-сериозни от гледна точ­ка на вашето личностно развитие и висше образование. Това е отлично време за придобиване на нови знания, за смяна на професията или профила. Не се страхувайте да поемате рискове. Изграждайте нови умения чрез посещение на различни курсове, семинари или второ висше образование.

ЛЮБОВ НА РИБИ ЗА 2018

2018 г. носи нови неща на сантименталните представители на знака Риби.

През юни 2018 г. Рибите ще започнат да се наслаждават на трепетите на любовта. Експанзивният Юпи­тер, покровителстващ личния живот, се оживява и ви носи нови възможности в романтичните отношения. Ако любовта все още не е част от вашия живот, то през втората половина на 2018 г. е най-добре да си опитате щастието. Започ­ва 12-месечен период, благоприятен за забавления, приятелства и романтика. Астрапната конюнктура е благоприятна за любов, но няма никакви индикации, че това чувство може да прерасне в нещо по-сериозно, например в брак. Ако това лято се завъртите в бездната на романтиката, ще обичате и ще изпитва­те същите емоционапни преживявания, каквито изпитват тийнейджърите. Ако вече имате връзка, тогава бъдете готови за приказна, страхотна година за ва­шата любовна история.

Освен това, благодарение на Венера, планетата на любовта, която ще пресича зоната на любовта и брака като цяло 2018г. от 3 юни до 27 юни 2018 и от 22 юли до 16 август 2018, ще участвате активно в социалния живот и с леко­та ще привличате вниманието на околните хора. Вашето внимание ще бъде фо­кусирано върху човека, когото обичате. Ако сте заинтересовани от нова връзка или имате проблеми в настоящата, покровителството на Венера ще ви помогне през тези дни.

Трябва да отбележим, че 19 юни,  ще бъде един от най-щастливите дни на годината, светъл, запом­нящ се и сантиментапен. Изглежда, че ще ви бъде даден шанс, от който вие непременно трябва да се възползвате. Той ще ви донесе много благоприятни промени.

Като цяло, в астрапния контекст 2018 г. ще донесе любов, вие просто трябва да сте насреща и да създадете онези обстоятелства, които ще ви направят щастливи. Венера и Нептун ще излеят върху вас своето обаяние и силата на съблазънта и романтиката. Емоционалната достъпност на тези планети е много висока, въпреки това не приемайте всичко много на сериозно, ако се случи да се влюбите, особено през периода от февруари до юни, тогава за съжаление, истинската любов може да бъде само една моментна илюзия.

От юли връзките, особено тези, които не са скрепени с брак, може да се превърнат в нещо по-динамично, да прераснат в страстна любов, но им­пулсивните жестове може да доведат и до печални последствия. Източник на разногласия може да станат пари или някои лични убеждения. В някои случаи това може да бъде нещо, което вие много очаквате от любимия си човек. Но е невъзможно да съчетаете романтичните отношения с финансовите интереси. Независимо от причините за конфликти и оплаквания, имайте предвид, че само дипломацията и търпението могат да разрешат спорните въпроси.

От друга страна, пристигането на Плутон оказват влияние на приятелски­те връзки и ви призовава да прецените приятелите си. В трудна жизнена ситу­ация те ще ви помогнат да разрешите финансовите си проблеми, с тях ще бъде по-леко да преразгледате ценностната си система. Вслушвайте се в собствена­та си интуиция и я следвайте. Това ще бъде най-доброто за вас, дори ако това означава да прекъснете връзките си с хората, които обичате.

КАРИЕРА НА РИБИ ЗА 2018

2018 г. обещава да бъде добра за представителите на зодия Риби.  Това е благоприятен период за интелектуална дейност и ползотворно сътрудничество, които изискват професионални знания и умения. Вие имате всичко, което е необходимо, за да убедите и привлечете нови необходими хора, които да ви подкрепят във вашите бъдещи начинания. Пътуването през 2018 г. - това е една чудесна възможност за започване на нови делови отношения. Стремейки се към кариерно израстване, трябва да съчетаете откритост и гъвкавост. Плутон ви обогатява с амбиции и енергични проекти; през 2018 г. ще намерите поддръжници и защитници. Неп­тун ви предразполага към творчество и ви помага да се реализирате в профе­сионалната дейност. През втората половина на 2018 г. Юпитер ще ви помог­не максимално да използвате вашия творчески потенциал и умения, за да се възползвате от обстоятелствата. Вие без особени усилия ще се представите в изгодна за вас светлина и това ще бъде забелязано от началниците и ще се окаже ключ към отварянето на нови кариерни врати.

ЗДРАВЕ НА РИБИ ЗА 2018

През първата половина на идващата година, звездите сочат на Риби про­блеми, свързани с намаляване на жизнеността и отслабване на имунната сис­тема. Вероятно заради стреса и грижите, на практика силите са ви изчерпани. Възникналите проблеми трябва да се решават, в противен случай това може да

доведе до влошаване на здравословното състояние. През втората половина на годината ще можете да свалите вътрешното напрежение, което ще ви позволи да възстановите жизнения си потенциал. За всеки случай, идете на лекар, ако това е необходимо и се пазете от преяждане, доколкото можете.

Вие също така, сте склонни да поемате настроението на хората, които са около вас. Това може да направи поведението ви капризно, а понякога и да предизвиква раздразнение. Напълно е възможно да станете много възприем­чиви към хора, които се опитват да ви излъжат с големи обещания, и които на практика преследват свои собствени интереси. От юли ще имате голяма полза от триъгълника Юпитер, Сатурн и Нептун, които ще ви помогнат да опознаете по-добре себе си и ще ви научат да се цените и да се уважавате повече. Ос­вен това с идването им във вашия знак, ще усетите повишаване на жизнения тонус.

ФИНАНСИ НА РИБИ ЗА 2018

Риби ловко ще се измъкнат от финансовите проблеми през 2018. Въпреки изкусното майсторство да заобикаляте паричните пробле­ми, все пак ще усетите някои незначителни негативни тенденции през 2018 г. Бизнес, управление и организация на работата, ще изискват повишена пред­пазливост. През 2018 Г., повече от когато и да било, ще се наложи да анализи­рате тенденциите на пазара и да им отговорите подобаващо. Бизнес успехите ще ви вдъхновят, за да започнете проект с по-големи перспективи. На работ­ното място е възможно придвижване нагоре и следователно, по-висок ръст на приходите. Съветваме да харчите парите си раз­умно. Пролетта на 2018 г. може да се окаже период, който ще изисква от вас тежки решения, за това, на къде да насочите парите си. Освен това, опитайте се да не приемате важни финансови решения, в частта инвестиции или креди­ти, през юли, август и декември. Тъй като рискувате да загубите голяма сума пари. Краят на 2018 г. е подходящо време да преразгледате вашите приори­тети. Може да се наложи да направите избор кой от източниците на доходи е най-перспективен и да се откажете от другите.

 

Още в тази категория: ВОДОЛЕЙ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...