Реклама


СКОРПИОН 2018

Оценете статията
(0 гласа)

Хороскоп на Скорпиона за 2018 година

През следващата година ще се наложи да платите за неизползваните възможности, които са ви били подарени от звездите през 2017 г., за прекомерното използване на лична власт, с която сте злоупотребявали много пъти. През 2018 г. манипулациите, злоупотребите, емоционалния шантаж, желанието да контролирате другите, няма да останат ненаказани от Сатурн. Тази година ще ви накара по-сериозно да се отнасяте към живота си, и вие ще трябва да докажете, че можете да бъдете дисциплинирани и организирани. Само в този случай ще можете да направите живота си по-лесен, като избягвате пречките и препятствията, които ще срещате на всяка крачка по пътя си. Много важно събитие за вас през следващата година ще  е датата  26 юни, в знака на Рак. Този знак ще бъде за вас много важен и той представлява 9-ти Дом в астрограмата. Юпитер в знака на Рак ще ви помогне да разширите кръгозора си, ще ви даде възможност да се развивате в интелектуално отношение, за това трябва да получите повече знания. През идващата година при някои представители на този знак могат да се осъществят мечтите за образование в чужбина или за отдавна планирано пътуване в далечни страни. Във вашия случай може да се каже, че през втората половина на 2018 г. ще можете да намерите щастието си далече от мястото, където се намирате в момента.  2018 г. ще влияе на вашата творческа зона, а също така на семейните отношения, любовта и децата. Идващата година ще донесе на Скорпионите щастие в любовта и стабилни семейни отношения. Независимо от влиянието на магическите сили в тези области на вашия живот, вие трябва обективно да възприемате хората около себе си и да не ги идеализирате. Това особено касае отношенията с децата, в противен случай може да се разочаровате, когато прозрете истината и се сблъскате с реалната ситуация.

ЛЮБОВ НА СКОРПИОНИТЕ ПРЕЗ 2018

Ако през 2017 г. сте изпитвали влиянието на Нептун в Дома на любовта, през тази година не може да се каже, че той ще ви донесе нещо ново във вашите взаимоотношения. През 2018 г. този огън, мечти и емоционалност, с които ви е възнаградил Нептун, ще започнат постепенно да утихват и ще се разсеят. От февруари 2018 ще започнете да виждате любовта по-идеалистично и творчески, забравяйки за реалностите на живота и поради тази причина може да се почувствате разочаровани, безсилни и нещастни. Ако това се случи, то вината ще легне най-вероятно не на човека, който ви е разочаровал, а на вашето неосъзнато отношение и неправилно поведение. Възможно е този човек само да ви събуди от илюзиите и да ви покаже вашите слабости и недостатъци. Опитайте се да гледате на нещата реалистично, без да откъсвате поглед от основната идея. Признайте тези ваши черти, които са бариера в отношенията ви. Възможно е, през 2018 г. вие да бъдете затворени за силни чувства, заради това, че изцяло сте се потопили в професионалната дейност. 2018 година ще ви научи, че не трябва да поста­вяте работата, взаимоотношенията и любовта от едната страна на везната.

Опитайте се да приемете реалността такава, каквато е. По-малко иде­ализирайте. През 2018 г. за да съхраните вашата връзка или да намерите любовта ще трябва да вложите цялата си душа и да положите доста усилия. Старанията ви ще бъдат възнаградени.Любовта, ще премине през вашата зона на любовта от 26 февруари до 22 март 2018 г. и от 15 април до 9 май 2018 г. Внимавайте на 28 февруари, когато Венера и Нептун пресекат вашата любовна зона - това е денят, когато стрелата на Купидон лесно може да прониже сърцето ви. Нептун в знака на Риби ще ви даде вдъхновение и състрадание, но в същото време може да доведе и до го­лямо объркване и разочарование в любовта. Романтизмът и идеализмът ще ви напомнят за себе си, особено през пролетта и есента, когато трудно бихте могли да разграничите обикновения флирт от истинската любов.

През 2018 г. малко предпазливост няма да ви навреди. Има вероятност да се срещнете с хора с лоши намерения, които може да разбият сърцето ви, търсейки изгода единствено за себе си. Около 27 юни, ще се увеличи потребността ви от стабилност и сигурност. Чувствата ви ще станат по-дълбоки и по-интензивни. Хората около вас, най-вероятно ще забележат видимите промени. За тези, които все още не са намерили партньор в живота си, астралната ситуация е изключително благоприятна през втората половина на идващата година.

КАРИЕРА НА СКОРПИОН ПРЕЗ 2018

Що се отнася до професионалните новини, 2018 г. обещава да бъде из­пълнена със събития, богати на сътрудничество и изгодни дългосрочни спо­разумения. През 2018 година ще разберете, че изгодният компромис отваря много врати. Ще имате прекрасна възможност да реализирате профе­сионалните си амбиции. Ако ще влизате в партньорство, бъдете внимателни в онази част, която се отнася до условията на сътрудничеството, за да избегне­те неприятните изненади. Скорпионите, работещи в областта на изкуството, повече от останалите ще се намират под благоприятното влияние на Нептун. Тяхното творчество ще бъде в своя пик. Позитивното настроение, ще ви помогнат да се изявите и ще ви отворят пътя към успешна кариера.

През февруари и март 2018 г. ще донесат на Скорпионите тенденции от твор­чески характер. Това е период на нови идеи и бизнес планове.

Втората част на март и април 2018 ще бъдат много продуктивни. Най­-важното е да не се претоварвате. Пролетта на 2018 г. ще обезпечи на Скорпионите нова вълна от поръчки и възможността да блеснете пред началството. В годината на Маймуната е важно да не се страхувате от обема на работа и да бъдете уверени в собствените си сили.

ЗДРАВЕ НА СКОРПИОН ПРЕЗ 2018

Със Сатурн, който през следващата година ще има пряко въздействие върху вашия живот, ще изпитате много сериозни ситуации и липсата на уве­реност в самите себе си. Може би, все още чувствате товара на събитията от миналите години и сте притеснени от това, как ще ви възприемат другите. През тази година ще преминете през етап на осъзнаване на вътрешните ре­сурси и на реалистична самооценка, от което би било добре да се възполз­вате.

Пренебрежителното отношение към медицинското обслужване, би мог­ло да доведе до заключението, че е необходимо радикално да промените начина си на живот. Сатурн ще положи всички усилия, за да сложи край на вредните ви навици и да промени начина ви на хранене. През юли и август ще имате проблеми с храносмилателните органи и ще почувствате рязко понижение на жизнения тонус, на фона на нервно напрежение. Просто се заемете със спорт, с джогинг, или медитация, или дори с танци, тогава с лекота ще можете да се отървете от нежеланите ефекти. Важно е да имате достатъчно възможности за почивка. Най-добре ще бъде, ако това се случва не в шумна компания, а в обкръжението на близки хора.

ФИНАНСИ НА СКОРПИОН ПРЕЗ 2018

За Скорпионите 2018 г. ще бъде подходящо време да се възползват от възможностите да спечелят допълнителни доходи, както от тяхната работа, така и от други източници: инвестиции и сътрудничество. Преместването на Юпитер в знака на Близнаци трябва да ви накара да бъдете нащрек. Ще бъде благоразумно  през 2018 да се съсредоточите върху дъл­госрочните проекти, без да прибягвате до бързи решения. За Скорпиони­те това ще бъде не лесна задача, особено през летните месеци. През юли, с Юпитер в Рак ще бъдете по-внимателни в управлението на парите си и по-склонни да спестявате. Идващата година трябва да научи представителите на този знак от зодиака да бъдат по-обективни и рационал­ни.

Възможностите за кариерно развитие, които ще се появят през 2018 г., ще се отразят и на финансовата картина. Важното е да запазите баланса между доходите и разходите. Дългосрочните инвестиции ще бъдат за пред­почитане. Скорпионите, които са ангажирани в частния бизнес, ще имат въз­можност да спечелят още повече. През 2018 г. вашите творчески способ­ности ще ви помогнат да намерите най-добрите решения за повишаване на вашите материални ресурси.

Месечни хороскопи на Скорпион за 2018

Януари 2018 е един месец  с резки промени за Зодия Скорпион. Това е добър месец, за смяна на работата, или започване на нов бизнес .

Февруари 2018 е един месец, за концентриране върху планирането на бъдещето и мисли в перспектива.

Март 2018 очаквайте подкрепа във всичко, което правите със семейството и колеги.

Април 2018 е един много чувствителен месец за Скорпионите . Научете се да прощавате и да вървите напред.

Май 2018 показва  сериозни шансове на влюбването.

Юни 2018 е период на богатство и просперитет, което може да дойде чрез брак или бизнес.

Юли 2018 е добър момент за любов, секс и романтика.

Август 2018 показва добър напредък в професията, но може също да имате някакъв проблем, свързан с белите дробове.

Септември 2018 показва необходимостта от изучаване на нови технологии за постигане на напредък след 2018.

Октомври 2018 е най-духовния период за 2018 за  хората от зодия Скорпион. Вашата интуиция и психически сили ще бъдат много силни.

Ноември 2018 е един месец, за съсредоточаване върху семейството си.Контролирайте гнева си и да спрете да избухвате за най- малките проблеми.

Декември 2018 ще бъде щастлив и позитивен месец. Но дръжте под под око финансите си, преди да направите скъпи покупки.

 

За 2018  хороскопът на Скорпион предсказва, че това ще бъде  едно пълноценна година.


Последна промяна на Сряда, 29 Ноември 2017г. 17:41ч.
Още в тази категория: « СТРЕЛЕЦ 2018 ВЕЗНИ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...