Реклама


"Завинаги": Започват да градят голяма пропаст между Фарук и Сюрея

Оценете статията
(0 гласа)

След като Фарук на никаква цена не желае да се откаже от брака си със Сюрея, Есма прави голям ход, за да се попречи на момичето да се настани в дома й. Есма се опитва да отдалечи Сюрея от семейство Боран.“Ти не можеш да станеш снаха на семейство Боран ако не сте лично избран от Есма.“

В това време Фикрет се радва на възможността да се ожени за Ипек, в която е влюбен от години, Фарук пита Есма защо взема това решение, да го ожени за Ипек. Есма започва подготовката за сватбата на Фикрет и Ипек. Сюрея и Фарук изживяват щастливи дни със своята любов. Сюрия при всяка възможност доказва на Есма че няма лесно да й се даде и да се съобрази с нейните обичаи. Няма да се съгласи! Сюрея черпи сила от любовта си към Фарук

Подготовката за сватбената церемония на Фикрет и Ипек продължава на пълни обороти. Бомбата, която ще разруши сватбата ще стане за семейство Боран истинска катастрофа. И ще предскаже на Сюрея, която става причина за объркването, за тежки предстоящи дни.

Фарук и Сюрея ще се разведат?

От куршума, който излетя във вечерта, когато беше сватбата в Боранови Сюрея ще заплати много скъпо. Това, което Юмер направи на сватбата ще стане причина, Есма да докаже че бракът е неудачен, Ще има голяма кавга между Фарук и Есма. Фарук независимо от всичко вярва истински в това, което Сюрея твърди и ще застане срещу своето семейство, за да бъде до нея.


Обаче Ипек ще поиска да се разплати със Сюрея за провалената сватба, като създаде голяма пропаст между Фарук и Сюрея. Фикрет, който е лудо влюбен в своята жена, не може да се докосне до нея. Адем ще използва Фикрет като примамка и ще направи нови крачки, за да отмъсти на Сюрея. Благодарение на помощта на Адем Есма ще постави Сюрея в много тежка ситуация, на която Сюрея няма да може да отреагира правилно. В този момент зад гърба й не е Фарук и тя няма на кого да се облегне.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...