Реклама


"Завинаги": Бегюм предупреждава Фарук да не казва на Сюрея за това, че има син

Оценете статията
(0 гласа)

 

Сюрея споделя с леля си, че е готова да задържи бебето, независимо дали има вероятност да се роди с увреждания. Бегюм пристига с Емир в имението. Емир връща на Есма брошката, която е намерил в хола. Есма се опитва да заблуди Фарук, че е посетила Бегюм заради финансиран от нея благотворителен проект в болницата, но синът и не вярва в лъжите й. Той изпраща до дома и я уверява, че ще я подкрепя, докато не оздравее напълно. Бегюм не издава какво е искала Есма от нея, но го съветва да не съобщава на Сюрея, че Емир е негов син, докато не получите резултатите от амниоцентеза. Когато се завръща при Сюрея, Фарук и съобщава, че решил да се преместят в собствен дом.

Фарук обявява пред близките си решението със Сюрея да напуснат имението. Ипек реагира остро на изненадващата новина и упреква Есма, че разрешава на най-големия си син да се премести, а им е забранила да купят свой дом с Фикрет. Есма остава безмълвна. Фикрет се опитва да успокои съпругата си, че вече ще могат да се преместят в своята къща или в стаите на Фарук и Сюрея. Ипек заявява, че не може да понесе Фарук да направлява живота им. Ипек отива при майка си и признава, пред нея че не може да се примири да изгуби Фарук, защото все още е влюбена в него. Каймет я призовава да се опомни и да не опозорява семейството си. Предлага на дъщеря си да се разведе, но Ипек категорично отхвърля подобна възможност.

Есма нарежда на Нургюл да приготви багажа й, защото се преместват в къщата в Истанбу, заедно с Мустафа. Фарук наема жилище за себе си, Сюрея и Баде в Бурса. Синовете на Есма са смаяни когато научават, че майка им е напуснала имението. Есма не отговаря на обажданията на Фикрет. Той обвинява Фарук, че е огорчил майка им.. Майка му очаква Фарук да я помоли да се завърне в имението и разочарована, когато пристига Фикрет. Град забелязва реакцията и и я обвинява, че е пожертвал щастието на другите си синове заради Фарук отвръща, че е напуснала имението, заради обвиненията че налага контрол върху синовете и снахите си.

Мурад моля Сюрея да не подтиква Фарук да напуска имението и я предупреждава, че ако изгуби брат си, ще прекъсне отношенията си с нея. Фикрет съобщава на Фарук, че и той ще се премести в свое жилище с Ипек. Разгневен, че са му отказали да се регистрира за състезание с мотоциклети, Мурад подкарва безразсъдно мотора си и претърпява пътен инцидент. Зейнеп го открива в безсъзнание на пътя и повиква спешна помощ. Ипек посещава Сюрея в новия и дом и се готви да разкрие пред нея, че Бегюм е била любовница на Фарук но Зейнеп я прекъсва като се обажда да уведоми Сюрея, че Мурад е пострадал. Фикрет съобщава новината на майка си и тя пристига в болницата в Бурса.

Лекарят съобщава на близките на Мурад, че операцията е била успешна и животът му не е в опасност. Сюрея разказва на Фарук за разговора си с Мурат преди инцидента. Есма нарежда на Назиф да подпали мотоциклета на Мурат в двора на имението. Мурат идва в съзнание. Лекуващият лекар на Мурат съобщава на близките му, че краката му са временно парализирани и ще му е необходимо време за да започна да ги движи.


Сюрея призовава Есма и синовете и да не се разделят в този труден момент, за да помогнат на Мурат да се възстанови. Фарук, Сюрея Санем и Баде се завръщат в Имението.

loading...

Източник: ТвСага

 

Последна промяна на Събота, 07 Декември 2019г. 16:33ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...