Реклама


"Черна роза": Сибел не се е отказала да направи аборт

Оценете статията
(0 гласа)

 

Извънбрачните афери в „Черна роза” предизвикват скандал след скандал в дома на Кадрие и объркват живота на внуците й

След трагедията в предишния епизод на „Черна роза” Мелек е толкова безутешна, че дори в обятията на Кадрие не намира спасение. Джевдет заплашва Ебру, защото се меси в установения ред на дома. Баран я спасява от ударите му. Нарин търси сина си и отказва поканата на Явуз. В същото време Баран се сближава с биологичната си майка. С резултатите от ДНК-теста Сибел разбира, че ще има син. Джевдет не пропуска да обвини Баран в нелоялност пред чичо му.

Ебру споделя с младежа за мъртвия си син. Баран я умолява да не подава жалба срещу Кендал и тя приема, за да не го огорчава. Сибел моли акушерката да й помогне да направи аборт. Айше чува разговора им и научава тайната на настойницата си, без да разбере кой е бащата на детето й.

Нарин не среща разбиране от Кадрие, която й казва, че сама прокужда сина си. Айше не е съгласна сестра й да абортира. Касъм получава постоянна работа при Кендал с помощта на Ръза.

Фърат се грижи за имота на Ебру. Тя приема в старата си къща Емине и Асъм, без да слуша предупрежденията, че ще има неприятности с Кендал. В същото време Нарин и съучастникът й се тревожат от подкрепата на Баран към натрапницата в живота им. Кендал е гневен, че тя продължава да се меси дори в отношенията му с Емине. Кадрие разказва на Йозлем колко се е променил сина й след раждането на Асъм.

Айше иска пари от Баран и е принудена да го излъже. Кадрие гони сина си от парцела на Ебру. Успява дори да накара Емине и Асъм да се приберат у дома. Жената целува ръка на бившия си, а синът й страда от студенината на баща си.

Фърат съветва Ебру как да отгледа своята реколта черна роза успешно. Баран не успява да намери пари за приятелката си. Кендал принуждава Мелек да вечеря със семейството си. Фърат се опитва да вразуми Ебру и да й обясни порядките в района, но я прегръща пред очите на Ада. Кендал разбира, че ще има още един син.

Баран продава часовника си от Кендал и дава парите на Айше. Тогава разбира, че тя е сестрата на жената, която е отнела девствеността му. Ада е бясна на майка си и я обвинява, че е забравила Мурат.

Ада казва на близначката си, че майка им има любовник и затова са останали в провинцията. Кендал попречва на Сибел да абортира и я води в дома си. Представя я на семейството, без да го е грижа за скандала.

Мая иска да сдобри Ада и Ебру. Йозлем се скарва със Сибел, защото се страхува, че ще изгуби съпруга си. Кендал не слуша дори майка си и отказва да отпрати любовницата си. Сибел споделя с Кадрие как е забременяла, но не среща разбиране. Старицата казва на Емине, че тя е господарка на дома им.

Фърат осъзнава, че е влюбен в Ебру. Кендал разбира, че Баран е продал часовника му. Ада се заканва да избяга в Истанбул. Кендал отпраща Сибел, а тя обещава да роди сина им. Той изпраща Ръза да я пази. Касъм не успява да види любовницата на шефа си.

Кадрие казва на Нарин, че няма да допусне да отнемат детето на Сибел, защото се срамува от греха срещу Ебру. Баран научава, че чичо му ще става отново баща. Кендал чупи златния часовник демонстративно пред семейството му. Нарин предупреждава Йозлем, че след като роди, девер й ще я прокуди от имението.

Ада не престава да одумва майка си. Йозлем веднага предава информацията на Нарин. Баран, който се срамува да погледне Айше в очите, споделя мъката си с Фърат. Той го кани да нощува в дома му. Нарин настоява пред брат си да научи истината за чувствата му към Ебру. След това вдига скандал пред съперницата си. Слухът стига до семейството и Кендал обижда снаха си. Кадрие настоява Ебру да престане да общува с Фърат, за да спре клюката.

Втората жена на Мурат обаче не е склонна да робува на предразсъдъци и вдига скандал на девера си. Айше иска да върне парите на Баран. Тя е огорчена от студенината му, а той й казва, че иска да се разделят, без да даде обяснение.

Сибел не се е отказала да направи аборт и взима билки от акушерката, с които да пометне тайно. Фърат изработва колие за Ебру и го закача на един от розовите й храсти. Споделя чувствата си само с Баран.

Ебру работи до късно на парцела. Първородният й син води пияния Фърат, който признава любовта си, преди да го оставят да спи. Сибел припада след като изпива отварата. Кендал я води в болница, където спасяват детето й. Той настоява майката на сина му и сестра й да дойдат в имението.


Айше научава кой е бащата на племенника й и обвинява Сибел. Не е съгласна да отиде в имението, където живее Баран. Мая споделя с майка си, че не вярва в смъртта на Мурат. Асъм продължава да копнее за близост с баща си. След като се събужда, Фърат изгаря от срам, защото помни как е признал любовта си към Ебру.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

 

Последна промяна на Събота, 07 Декември 2019г. 17:38ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...