Реклама


"СВободен дух": Красавицата Санем прави избор

Оценете статията
(0 гласа)

Вместо да си отиде с гордост, съперницата на Санем в „Свободен дух” разбира с кого се конкурира и решава да си върне любимия

Санем, провокирана от телефонния оракул, си вменява, че Левент е мъжът, който търси отдавна. Някак в себе си е доволна, че е преживяла Джан. Прави впечатление на събранието с оригиналните си идеи. Дерен казва на Емре подозрението си, че Левент е човек на Айлин. Той прави така, че да саботира Саним. Емре поставя ултиматум на Левент, който решава да работи в крайна сметка за Джан

Последният удар съсипва и финансово, и емоционално Айлин.

Левент започва да се интересува от Санеми и докато говорят, тя сама започва да вярва, че той е тайнственият мъж с целувката. Джан ги подслушва. След това настойчиво я убеждава, че Левент е бил без брада на партито тогава. Санем обаче не го чува и приема поканата на съперника му да огледат помещенията на майка му.

Айлин ипотекира къщата, която Емре й е подарил. Моли служителка да му съобщи уж под секрет станалото. Джан притиска Санем с въпроси за Осман. Полен прекъсва разговора им. Санем съобщава на Айхан, че е намерила своя албатрос.

Рекламата на Осман го превръща в успешен производител, но той не смогва с поръчките. Санем споделя и с Джей Джей, че е намерила тайнствения мъж. Полен кани Джан на вечеря. Джей Джей отива на вечеря с Айхан и тотално се влюбва в нея.

Санем връща пръстена на Емре. Тя държи да му върне дълга си, но той не иска парите обратно. Джан е категоричен пред новото си изкушение, че не се е сдобрил с Полен. Емре отново попада в клопката на Айлин. Дава й годежния пръстен, за да покрие дълговете си и да спаси къщата си от ипотеката.

Санем е категорична, че иска да е свободна. В следващия епизод на „Свободен дух” отхвърля напъните на Полен да се сдобрят. Музафер се опитва да помогне на Осман, който не се справя с поръчките. Неговата майка и Мевкюбе обаче не искат да дават помещения в полза на бизнеса му.

Левент не се държи както трябва и това не се харесва на Санем. Тя обаче е решена да го хареса, особено когато забелязва, че Джан помага на Полен. Трудно прикрива ревността си. Близостта между нея и Джан не остават тайна нито за Полен, нито за Левент.

Осман купува цветя за своята Лейля. Засичат се с Джей Джей и Айхан. Четиримата отиват на ресторант. Осман осъзнава, че Джей Джей харесва сестра му.

Джан остава с впечатление, че Санем и Левент са заедно в ресторанта. Момичето е принудено да заведе Полен в тайната къщичка на шефа й. В гората става ясно в кого е влюбен Джан. Полен вижда мъжа, когото обича да гледа снимката на Санем.

Дерен дава сложна задача на Джей Джей да организира вечеря на био производители. Той търси за помощ Лейля, която го свързва с Осман. Санем моли стария си приятел да продължи да лъже за годежа им пред Джан.

Дерен не иска да работи с Айлин, но шефът й настоява. Санем разбира, че Полен няма намерение да пътува никъде. Джан й подарява лаптоп, за да работи при него. Тя го прегръща и съперницата й става свидетел на нежността им.

Джей Джей без да иска съобщава на цялата агенция, че Санем вече не е сгодена. След това признава на дружката си, че има чувства към Айхан.Докато Дерен и Айлин се карат по време на снимките на рекламата, Санем успява да спечели клиентите с приятното си поведение.


Актьорът в главната роля се разболява. Осман, пристигнал със сестра си, с такава наслада пие вода, че моментално го канят на снимките. Младежът се справя перфектно с необичайната роля. След като работата свършва, главните герои в „Свободен дух се усамотяват.

loading...

Източник: woman-onthe-top.net

Login to post comments
 

Рекламни

loading...