Реклама


"Назови ме по име": Развод на хоризонта...

Оценете статията
(0 гласа)

Зехра и той споделят за фиктивния си брак и какво са преживели заедно. Психоложката разбира, че двамата са искрено влюбени, но ги разделят възгледите им за живота. Поставя им предизвикателство, което ги принуждава да са заедно 24 часа.

Керем е измамен в опитите си да намери биологичните родители на жената, която обича. Джанан води Ати в агенцията на Сабах. Баща му е загубил работата си. Зехра вижда, че Йомер държи нейна снимка на бюрото си. Корай урежда Йозге да получи спешно пари. Айше разбира какви ги върши баба й и настоява тя да се отнася с уважение към близките й. Йомер успява да убеди засегнатата леля да се прибере у дома. Зехра впечатлява сътрудниците му с поведението си.

Бахшенде успява да се запознае с роднините на снаха си, които е открила с помощта на детектив. Кани ги на вечеря. Керем и Сабах успяват за заловят крадеца в дома му и да го предадат на полицията.

Йомер споделя с психоложката за травмата, която е нанесла майка му. Тя предлага със Зехра да напишат писма един до друг, в които да говорят за чувствата си. Зехра уж не иска да бъде съпруга на Йомер, но не иска да признае на Айше за развода.

Салим назначава Ати в ателието по молба на Керем. Зехра признава на Сабах, че няма сили да прости на мъжа си за поведението. Йомер отвежда жена си и разбира, че баба му е забъркала нова интрига, която да злепостави жена му. Признава на Айше, че Зехра има роднини. Тя посреща с радост семейството й.

В следващия епизод на „Назови ме по име” Сабах разбира, че Керем е сериозно влюбен в нея. Зехра благодари на Бахшенде, че е събрала семействата й. Иска прошка от Айше за поредната лъжа. Йомер отново споделя чувствата си към Зехра. Бахшенде обижда снаха си. Зехра не издържа и връчва на Йомер документи за развод.

Салим кани зетя у дома. Хамиет и Шюкрян готвят тежка трапеза за сватовете. Керем подарява на Сабах мил подарък. Абидин Джевхер, собственик на строителен бизнес се запознава с Джанан и иска да работи със Сабах.

Йомер разбира, че Зехра е завела дело за развод. Бахшенде е доволна, че е успяла да ги раздели. Йомер я заплашва, ако тя реши да разкрие това пред близките им. Тя е принудена да пази тайна.

Роднините на Йомер и Зехра се надяват двамата скоро да имат бебе.

Зехра излиза разплакана. Йомер я настига и я утешава. Салим сключва договор с Абидин. Йомер привидно се съгласява на развод. Джанан съветва Керем как да спечели Сабах. Айше започва работа във фирмата на брат си.


Бахшенде нарежда на семейния адвокат да подготви споразумение за развод. Йомер унищожава документа. Корай казва на Зехра колко е щастлив баща й, че се е задомила успешно. Айше казва на снаха си, че скоро ще произвеждат чанти по нейните модели.

Абидин вдига скандал и обвинява Салим в немарлива работа. Иска аванса си. Заедно с хората си пребиват възрастния човек. Салим припада в ателието си.

Източник: woman-onthe-top.net

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...