Реклама


"Дъщеря ми": Малка съм, но не й глупава, мразя измамниците

Оценете статията
(0 гласа)

Уур се преоблича като жена. Посещава училището на Ойкю и разговаря със Севги. Джемил оглежда хижата, където Жилет ще заведе детето след като го отвлече. Отново маскиран, Демир посещава приюта. От дневника на Ойкю разбира, че е била принудена да избере майка си за попечител.

Майката на Илайда иска да изключат дъщерята на Демир. Преоблеченият Уур я напада. Севги ги разтървава. Човек на Жилет отвлича Ойкю. Демир се преструва на чистач и случайно разбира, че маршрутката не е довела дъщеря му. Настаняват Ойкю в хижата. Джемил се обажда на баща с ултиматум да се предаде на полицията.

Демир и Уур се опитват да открият къде са скрили детето, но Бюлент ги заблуждава. Ойкю сама успява да избяга от хижата. Джемил обаче я залавя и я връща обратно. Демир е готов да се предаде. Дъщеря му обаче е хитра и с измама успява да открадне телефона на един от пазачите си. Демир и Уур успяват да нахлуят в хижата и да спасят детето. Джемил и Жилет ги настигат. Принуждават ги да се предадат. Съперникът на Демир в „Дъщеря ми” обаче се показва като мъж на честта. Преди да отведе врага в управлението, води детето при Джандан.

След седмица Демир и Уур са в затвора в очакване на присъдата си. Мислят как да отмъстят на Джемил, но камъните под леглото на врага им могат да се окажат повод да навредят на Ойкю. Момиченцето получава нова криза и припада. В болницата до нея е Джандан. Ветеринарката успява да се свърже с баща й и да съобщи за станалото.

Доктор Ихсан споделя с Джандан, че стресът оказва пагубно влияние върху момиченцето. Тя се свързва с адвокат, който твърди, че Демир и Уур могат да се надяват на лека присъда. Двамата обаче са освободени и Джемил пръв разбира, че отмъщението му не е успяло.

Демир разбира, че не може лесно да вземе обратно детето си.

Джандан му казва, че иска да осинови Ойкю. Предлага му да се оженят формално и той се съгласява веднага. Жилет бяга от града, а полицията намира скъпоценните камъни в дома на съдружника му.

Мюлфиде не пуска сина си у дома. Уур я моли за подкрепа. Тя му дава пари за хотел. Синът й обаче иска да се прибере у дома. Мюлфиде има две условия да се съгласи: Уур трябва да работи почтена работа и да се ожени за свястно момиче.

Демир и Джандан се женят. Свидетели им стават Уур и майка му. Младоженците прибират Ойкю. Тя е много щастлива, че има истинско семейство.

Камъните се оказват фалшиви и Джемил е освободен. Джандан е принудена да пренощува при Демир заради Ойкю. Детето ходи насън. За да я успокои, Демир я настанява при Джандан и остава да спи на пода. Джемил разбира за сватбата на ветеринарката и бившия му приятел.


Уур води детето на училище и кани Севги на среща. Ойкю се сбива с Илайда, която не спира да я тормози с коментари. Джемил иска да открие Асу. В дневника й намира съобщение до него. Мюлфиде намира работа на Уур, но той отказва да общува с Умран. Джандан намира въшки в косата на Ойкю. Тримата се намазват с лосион.

Мюлфиде заключва къщата си. Уур бяга през прозореца, за да се види със Севги. Двамата са щастливи заедно, но в заведението се натъкват на комисар, който е наясно с миналото му.

Източник: woman-onthe-top.net

Login to post comments
 

Рекламни

loading...