Реклама


ЛЕПЕНКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

Оценете статията
(1 vote)

 

Какво представляват лепенките за отслабване?

Лепенките имат дискретен външен вид и са лесни за употреба. Те съдържат изключително натурални съставки и работят за Вас 24 часа в денонощието, без да е необходимо да променяте начина си на живот. Използвайте ги в продължение на месец и ще постигнете видим резултат.

В лепенките е приложена нанотехнология. Чрез този метод прониквайки в тялото, макар и в минимални количества, субстанцията на лепенката предизвиква изгаряне на мастни клетки и намаляване на телесното тегло. За оптимален ефект правете редовно упражнения, хранете се балансирано и поемайте обилно количество вода.
Употреба:
Около пълната област има много важни акупунктурни точки. Затова терапията за отслабване започва именно от там.
Почистете добре кожата около пъпа. Залепвайте по една лепенка всяка вечер и я отстранете на сутринта. Ако чувствате сърбеж в долната част на тялото, това е нормална реакция, дължаща се на изхвърлянето на токсини. Залепвайте нова лепенка всеки ден в продължение на месец. За да не се предизвикват раздразнение на кожата, залепете на различно място!
Състав:
Focus vesiculosus; Garcinia cambogia; Guarana.
Съхранение:
Лепенките не са водоустойчиви. Отлепвайте ги всеки път преди да се къпете. За по- добро съхранение, дръжте затворен пакета на температура под 36 градуса и не ги излагайте на директна слънчева светлина.

 

 

plastiri.com

Още в тази категория: « ВАРИКСИНАЛ ГЕЛ КЛАРИТИН »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...