Реклама


НИКОЛАЙ РУСИНОВ: ПРАВИХ СЕКС С ЯНА, НО НЕ СЪМ Я УБИЛ

Оценете статията
(0 гласа)

 

„Да, правих секс с Яна. Не, не съм я убил аз”, каза в интервю по интернет вторият заподозрян за убийството на Яна Николай Русинов, което е било направено дни преди той да се предаде в полицията. Интервюто бе излъчено в телевизионното предаване „Карбовски: Директно” по Нова телевизия с обяснението, че Русинов е потърсил помощ, защото бил уплашен.

Според разказа на мъжа той се запознал с Яна вечерта преди убийството от общи познати, коментира Дарикнюз. По думите му е изпил над два литра алкохол, но не знае тя колко е пила. Яна дошла при него, когато бил пиян, напушен и бил взел хапчета. Твърди, че не си спомнял как с нея си тръгнали от Маймунарника. Приятели му разказвали, че още в заведението Яна „му се хвърляла на врата, целувки, танци-манци...”.

„Никога през живота си не съм дърпал жена, за да правим насила секс”, призна още той. По-късно двамата са правили секс близо до местопрестъплението. После, около 5.00 ч. сутринта, мъжът оставил спящата Яна в храстите и си отишъл у дома. След това цялата седмица е ходил на работа, а накрая заминал за Румъния на гости при близки. Той не си спомня какво се е случило и не даде информация дали е оставил момичето легнало на земята с дрехи или не.

В студиото на предаването на 20-ия ден след жестокото убийство бяха майката, бащата и сестрата на момичето. И докато майката мълчеше през по-голямата част от времето, сестрата на Яна каза, че според нея Русинов не казва истината.

„Не са се запознали там, те се познават от 2006 г. Има свидетели, дано да са го казали и в показанията си”, заяви тя. Освен това тя каза, че доколкото познава сестра си, Яна нито е употребявала наркотици, нито пък е била склонна да прави секс с почти непознат.

Бащата на момичето пък разказа, че с дъщеря му са се чули в петък, ден преди да се разбере за трагедията. Той заминавал за Гърция, а тя му разказала, че майка й й е пратила пари, за да се почерпи с приятели по повод успешно взети изпити.

Преди дни градският прокурор на София Николай Кокинов заяви пред журналисти, че срещу втория задържан за убийството на Яна Кръстева няма да бъдат повдигнати обвинения.

До този момент не са събрани доказателства, които да сочат, че именно Русинов е участвал по някакъв начин в убийството на момичето, каза Кокинов. Според обвинителите събрания доказателствен материал, включително и данни за местонахождението на Русинов от клетките на мобилен оператор, потвърждава разказа му.

По думите на Кокинов доказателствата водят до извода, че истинският убиец на Яна е първият задържан - Пламен Трифонов, припомня vesti.bg. Прокурорът разказа, че съдебно-медицинската експертиза е открила в ръцете на жертвата косми на Трифонов, които тя е стискала. Според обвинителите това доказва, че Яна е била жива след тръгването на Русинов от парка.

Яна Кръстева беше открита мъртва и полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли. Тя е била удушена часове след концерт на стадион „Българска армия" предната нощ.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...