Реклама


ПЛАМЕН ТРИФОНОВ МОЛИ СЪДА ДА ГО ПУСНЕ

Оценете статията
(0 гласа)

 

Пламен Трифонов, който бе задържан за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина в София, съобщава "24 часа" ще бъде отведен под стража в съда утре. Той е подал жалба да го пуснат на свобода. Още миналия месец сменил служебния си адвокат с нов, съобщиха магистрати. Очаква се защитникът да пледира, че доказателствата по делото не са достатъчни, за да продължи задържането под стража.

Трифонов е заключен от близо 4 месеца. Той твърди, че не е убил момичето, но отказвал да разкаже подробно къде е бил и какво е правил в нощта на смъртта й.

Най-важните улики срещу него са 7 косъма, иззети от трупа на Яна, които по морфологични белези били сходни с неговите. Те бяха изпратени за ДНК експертиза в Австрия, но тя още не е готова и според прогнозите на юристите ще се забави поне месец-два. Очаква се изследването да струва около 12 000 евро и да даде ключ към разрешаването на случая. Проблемът е, че свидетели на убийството още не са намерени. В същото време в последната си нощ Яна е общувала и с други хора. Първоначално сред заподозрените бе и Николай Русинов-Чеци, но след разпити той бе освободен

Последна промяна на Четвъртък, 17 Ноември 2011г. 08:04ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...