Реклама


НОВ СВИДЕТЕЛ ПО ДЕЛОТО ЗА УБИЙСТВОТО НА ЯНА

Оценете статията
(0 гласа)

В предаването "Директно: Карбовски" таксиметровият шофьор Георги Петров бе категоричен, че е видял единия от двамата задържани по случая - Пламен Трифонов, в непосредствена близост до местопрестъплението. Така свидетелят оборва защитата на заподозрения, която го изкара от ареста с аргумента, че по време на убийството той е бил в другия край на София, коментира  24chasa.bg.

"Слизах празен от телевизионната кула по бул. "Драган Цанков". Малко преди пешеходната пътека до автокъщата, от гората изскочиха двама. Направи ми впечатление, че единият беше млад циганин на възраст между 20 и 24 години. Другият беше Пламен Трифонов. Беше около 5 часа сутринта. Развиделяваше се и го видях добре - беше по тениска и с дълга сплескана коса", каза шофьорът.

„Циганинът се качи, но Пламен Трифонов започна да му иска някакви 5 лева. Стана спор. Аз опитах да потегля постепенно, но Пламен Трифонов продължи да върви с колата и да дърпа вратата навън. Останах с впечатление, че делят нещо, защото циганинът отговори, че каквото е трябвало, го е дал. Накрая успях да потегля. Клиента го оставих на Централна гара. Със сигурност мога да кажа, че другият беше Пламен Трифонов. Задавам си въпроса защо се е подстригал... Готов съм да направим очна ставка. Не всеки ден ми излизат хора от храстите и вдигат такъв скандал. Спомням си ги много добре", продължи Петров .

Той уточни, че не е давал показания, защото е разбрал късно за случая. Когато обаче съдът е пуснал Пламен Трифонов на свобода, решил да говори: "Готов съм да свидетелствам. Пламен Трифонов беше на 200-300 метра от престъплението, а не в "Сухата река" или "Хаджи Димитър", както казва. Аз съм таксиметров шофьор, колата има номер и полицията може да установи и другия младеж. Докато го закарам до Централна гара, минах през целия център на града, а там е пълно с камери".

Login to post comments
 

Рекламни

loading...