Реклама


БИОЛОГИЧЕН МАТЕРИАЛ НА ПОВЕЧЕ ОТ ДВАМА ДУШИ НА МЯСТОТО НА УБИЙСТВОТО НА ЯНА

Оценете статията
(0 гласа)
На мястото, където е убита  Яна в Борисовата градина е открит биологичен материал на повече от двама души. Той е различен от този на жертвата.
Това оповести на пресконференция говорителят на Софийска градска прокуратура Маргарита Немскa, предава БЛИЦ.

Както тя, така и наблюдаващият прокурор Стефан Рачев обаче отказаха да дадат повече информация с мотива, че това ще попречи на работата им.

От думите на Немска се разбра също, че не е изключено след събиране на допълнителни доказателства за убийството на Яна Кръстева в Борисовата градина да бъдат повдигнати и други обвинения.

Все още не са готови резултатите от психиатричната експертиза на Николай Русинов, който е бил с Яна в нощта на смъртта й.

Според неговите свидетелски показания той е бил с Яна до 6.00 часа сутринта в парка, а след като си тръгнал, тя все още е била жива.

Според заключението на съдебномедицинската експертиза, обаче, смъртта на Яна Кръстева е настъпила между 00.00 часа и 4 часа сутринта.

Единственият задържан по случая Пламен Трифонов беше освободен миналата седмица от Софийския апелативен съд с мотива, че единственото, което го свързва с местопрестъплението, е морфологичното сходство на космите, но резултатите от експертизата не са категорични, че те са негови.

По думите на Немска назначената експертиза на космите, за които се предполага че са на Пламен Трифонов, ще отговори на въпроса колко са били хората на местопрестъплението.

Мъртвата Яна беше открита полугола под дърво в закътана част на Борисовата градина на 10 юли след концерт.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...