Реклама


ЛЮМИЕР: БЪЛГАРИЯ ЩЕ ИМА КОАЛИЦИОННО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕЗ 2013

Оценете статията
(0 гласа)

2013 г. ще бъде доста „шантава” в политическата сфера - постоянно се раждат нови и партии, дано да не съм прав и пак да успеят да спечелят настоящите управляващи, но България ще има коалиционно правителство след изборите, предава Агенция „Фокус”, цитирайки астрологът Люмиер. 2013 година е под влияние на планета Луна, а Луната е тази, която дава промяна. Промяна ще има още месец януари. Това е месец, в който управляващите ще имат нереална представа за нещата. Народът ще бъде отново недоволен (кога ли българинът е бил доволен), но този път недоволството ще бъде именно от това, че ни очаква повишаване на цени, то може да бъде с 2 или 3 стотинки, но тенденцията е за покачване на цените на пазара – това няма да бъде само в България, но и на международния пазар, каза Люмиер. 
Тенденцията е наистина за промяна, която може да настъпи и с изборите, които ни предстоят. Не мога да обещая блестяща изборна победа на тези, които в момента са на власт, но все пак България ще има правителство. Казвам все пак, защото след изборите ще има доста недоразумения, доста дипломатичност, за да могат да се докарат нещата до едно добро начало, посочи астрологът. 
Кризата ще продължава и до юни тя ще се чувства осезателно от народа. От края на юни нещата ще започнат да се наместват или малко можем да дръпнем напред. Може би тогава ще има старт на строителство и раздвижване в сферата на покупко-продажбите на пазара на имотите. Може би ще има и малко раздвижване в сферата на индустрията, ако въобще България има някаква индустрия, но от юли нататък хранителните стоки и всичко, което е свързано с хранителната промишленост, може да бележат един добър ръст, каза астрологът. Той посочи, че в духовно отношение всеки един трябва да намери водача сам за себе си в себе си. „Всеки трябва да се помъчи и да се постарае да стане по-добър. Луната все пак обещава и любов, може би ще се засили любовта към ближния или към непознатия – този, който е на улицата. И би трябвало, ако иска този народ да се научи да се усмихва и да гледа напред в бъдещето, а не да е забил поглед в плочите на тротоара”, каза още Люмиер.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...