Реклама

Постове от форума

МАГНИТНИ БУРИ

Дните с магнитни бури в момента
Подробности ТУК
ОСНОВНИ ТЕМИ ЗА ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО
Подробности ТУК

За депресията прочетете ТУК

 

ЗАСТАВЯЛИ 20-ГОДИШНО МОМИЧЕ ДА ПРОСТИТУИРА В ГЕРМАНИЯ

Оценете статията
(0 гласа)

Двойка сводници, които са принуждавали насила 20-годишна българка да проституира в германския град Касел, получиха година и половина условна присъда. 44-годишният грък и 32-годишната му българска партньорка сега отново са на свобода, информира информационният сайт "Хесише Нидерзексише Алгемайне". Извършителите са принуждавали жената да проституира, а постъпленията са отивали в собствения им джоб.Държали я против волята й в в жилище в града. На ден тя трябвало да обслужва до 20 клиенти. Сутеньорите я принуждавали да изпълнява всякакви сесксуални желания на клиентите. Караоли я да работи, без да настоява отсрещната страна да ползва презерватив. Така тя била заразена с трипер.

Разгневен от присъдата е адвокат Гудрун Майер, който представлява 20-годишната българка: "Тази лека присъда е не само един шамар в лицето на жертвата, но е и като покана към престъпниците продължават да се възползват от жените по най-лошия начин."

Съдът присъди парична компенсация на жертвата от 19 300 евро. Според адвокат Майер обаче е под въпрос, дали жената въобще ще получи нещо. Ако сутеньорите заминат за чужбина, тя няма да може да получи нищо.

 

 

blitz.bg

Login to post comments
 

Рекламни

Новини

Интересни мнения

Последни коментари