Реклама


СЪБИТИЯТА ЗА 4 ЮНИ 2013

Оценете статията
(0 гласа)

София.
От 8.00 до 18.00 часа в Заседателна зала 1 на Софийски университет “Св. Климент Охридски” ще се проведе Научно-практическа конференция „Децата - бъдещето на човечеството”, организирана от фондация „Човещина”.

* * *
София.
От 9.00 часа в хотел „Дедеман Принцес” на бул. „Княгиня Мария Луиза” № 131 Управляващият орган на Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” организира специализирано обучение за членове на екипи за изпълнение на проекти по договори за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по приоритетна ос 7 на ОП РЧР схема BGO51PO001-7.0.07 „Без граници – компонент 1”.

* * *
София.
От 9.00 часа в Нов български университет ще се проведе Юбилейна международна научно-практическа конференция „Бизнесът-позитивната сила в обществото“.

* * *
София.
В 9.30 часа Софийски градски съд ще гледа делото срещу Йордан Костов.

* * *
София.
От 10.00 часа в сградата на бул. „Дондуков” 8-10, ет. 4, зала 4, ще се проведат открити заседания на Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР).

* * *
София.
От 10.00 часа в зала „Проф. Асен Златаров” на Химикотехнологичния и металургичен университет, сграда А, ще се проведе Юбилейна научна конференция с международно участие по повод 60-годишния юбилей на университета.

* * *
София.
От 10.00 часа в зала „Родопи” на Конгресния център на ет. 2 на Интер Експо Център ще се проведе първото за тази година издание на BizTech Briefings – „ИТ индустрията в България: тримесечни обзори и прогнози от независи ми експерти “.

* * *
София.
От 11.00 часа в зала „Запад” на Народното събрание ще се проведе заседание на Временната комисия за изработване на проект за Правилник за организацията и дейността на парламента.

* * *
София.
От 11.00 часа в Аулата на Софийския университет „Св. Климент Охридски” с титлата Доктор хонорис кауза ще бъде удостоен проф. Улрих Бек.

* * *
София.
От 11.30 часа в градината на ресторант „Континентал Плаза” на площад „България” 1 Международният женски клуб – София организира кратка церемония за връчване на чек на стойност 5000 лева на инициативата „За живота”, която цели набирането на средства, които да осигурят съвременно лечение на жените, страдащи от рак на гърдата.

* * *
София.
От 12.00 часа в Конферентната зала на 7 етаж в Министерството на образованието и науката министър проф. д-р Анелия Клисарова ще открие пресконференция за резултатите от националното външно оценяване (НВО) за 4 клас.

* * *
София.
От 12.45 часа в студио 11 в Киноцентър Бояна Министърът на културата д-р Петър Стоянович ще присъства на първия снимачен ден на филмовата продукция „Концерт за оцелелите“ с продуцент Нисим Леви и режисьор Иван Ничев.

* * *
София.
От 13.00 часа в пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция на неправителствени организации и граждански групи на тема: „Какво се случва по темите ГМО, шистов газ и цианиди в България и по света?”.

* * *
София.
От 18.30 часа в зала „Безименна”, зала „Гъливер”, зала „Пеша Николова” на Център за култура и дебат „Червената къща” Национално сдружение Фотографска Академия „Янка Кюркчиева” организира изложба „Пластове” на Валентина Панчеко Фернандес, Катрин Льонгли, Корине Льокот и Пабло Авендано.

* * *
София.
От 19.00 часа в Галерия „Юзина” на ул. „Московска” 11 ще бъде открита Изложбата „Объркана комуникация” на Георги Янков – професор по „Плакат и визуална комуникация”.

* * *
Брезово.
От 13.30 часа в Центъра за настаняване от семеен тип „Дом за нашите деца” кметът Рандьо Манолов ще открие нова компютърна зала.

* * *
Варна.
В хотел „Мелиа Гранд Ермитаж“ в к.к. „Златни пясъци” се провежда Осми национален форум на доставчиците на социални услуги.

* * *
Варна.
От 11.00 часа на площадката на до източния охранителен канал до сградата на Висшето военноморско училище „Н. Й. Вапцаров“ и бул. “Княз Борис I“ ще бъде обявено началото на изграждането на канализационна помпена станция „Акациите” и тласкател.

* * *
Пловдив.
От 11.00 часа в Артклуба на Драматичен театър Пловдив ще се проведе пресконференция по повод откриването на 49-то издание на Международния фестивал на камерната музика – Пловдив.

* * *
Пловдив.
От 18.00 часа в Историческия музей в Пловдив на площад „Съединение” ще се проведе лекция на д-р Теофил Груев. Ще се проведе лекция и на проф. Славик Табаков от Кралския колеж в Лондон.

* * *
Ямбол.
От 16.00 до 19.30 часа на площад „Освобождение”, срещу регионалната библиотека, ще се проведат информационни дни на Министерството на регионалното развитие и благоустройството по проект „Енергийно обновяване на българските домове”.

* * *
В Брюксел министърът на отбраната Ангел Найденов заминава ще участва в двудневната среща на министрите на отбраната на страните-членки на НАТО.

* * *
Заместник-председателят на ПП ГЕРБ Цветан Цветанов е на работно посещение в Брюксел.

 

Агенция "Фокус"

Последна промяна на Понеделник, 03 Юни 2013г. 16:31ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...