Реклама


ЛЮТВИ МЕСТАН: ВЪВ ВТОРНИК ДПС ВНАСЯ ПРЕДЛОЖЕНИЕ, КОЕТО ДА ОТМЕНИ ИЗБОРА НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС

Оценете статията
(0 гласа)

 

Във вторник ДПС ще направи предложение за решение на Народното събрание, което да отмени избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Това каза лидерът на ДПС Лютви Местан на извънреден брифинг.

След като г-н Делян Пеевски заяви, че никой и нищо не стои по-високо от националната сигурност на страната, с което обоснова готовността си 42-рото Народно събрание да преразгледа решението си за избирането му за председател, ние ще инициираме още във вторник предложение за решение на Народното събрание, с което да се отмени решението за избор на председател на ДАНС. Ние бихме искали това решение на Народното събрание да се гласува като точка първа от дневния ред в седмичната програма още в сряда, каза Лютви Местан.

"Делян Пеевски всъщност казва ясно, че няма да позволи на Цветанов и на Борисов, че няма да позволи на ГЕРБ като цяло, да използват неговата личност, за да реализират стратегията си за бърз реванш", допълни лидерът на ДПС.

ГЕРБ нямат право на реванш, нито бърз, нито бавен, защото реванш за ГЕРБ означава реванш на незаконните подслушвания, означава реванш на престъпните схеми на предишната власт. ГЕРБ загубиха властта, но престъпните метастази на тази партия продължават да разяждат клетъчната структура на демократичното ни общество.

В този смисъл днешното изявление на г-н Делян Пеевски елиминира само едно от основанията за разгръщане на стратегията за дестабилизация на страната. Нямаме съмнение, че ГЕРБ ще продължат с тази деструктивна линия, защото това е техният стил и стратегия", посочи още Лютви Местан.

 

 

Login to post comments
 

Рекламни

loading...