Реклама


Понеделник, 14 Декември 2015г. 20:09ч.

СЪДБОВЕН ХОРОСКОП НА ЗОДИЯ БЛИЗНАЦИ ПРЕЗ 2016

Оценете статията
(0 гласа)

За Близнаците 2016 г. е период, изпълнен със сериозни и многочислени изпитания. След като веднъж разбереш главната същност на случващите се събития, ще положиш максимум усилия, за да ускориш решаването на проблемите и да продължиш движението си напред. Близнаците имат една интересна особеност на характера - те се опитват на всеки проблем да погледнат отстрани и се стараят да го разрешат възможно най-бързо, без да го отлагат за по-късно. Благодарение на тази особеност, ще можеш лесно да разрешиш дори най-заплетените си казуси през 2016 г.

Работа

Хороскопът подсказва, че основно оръжие през следващата година ще бъде твоята проницателност. Да, Близнаците често не са в състояние да разберат мотивите на другите хора, но могат да предсказват, по-добре от всякакви екстрасенси или граничари на летището, как ще постъпи другия човек. Според хороскопа за 2016-та година, има голяма вероятност да се подведеш по нечии думи или щедри обещания. Ето защо, имай повече доверие на парите, договорите и делата, отколкото на думите или обещанията.

През първите месеци на новата година, в професионалната сфера няма да се появят веднага нови хора и идеи, дори напротив, през този период може да очакваш някои откази или разочарования.

Пролетта ще бъде повратна точка или изключително благоприятен момент в професионалната сфера за по-голямата част от Близнаците. По това време твоята задача е да направиш така, че личният живот да не пречи на кариерата. Не забравяй, че всички хора, които са постигнали значителни успехи са били големи мечтатели. Така че, защо да не се опиташ през 2016 г. да въплътиш мечтите си в реалността?

Същото важи и за евентуална смяна на работата. Ако си недоволен от работата си - просто я смени! Ти не си дърво! Така че не си измисляй сам изкуствени "корени", които да те привързват и държат на работа!

Разбира се, ще има и трудности и разочарования, но най-важното е ти самият да не се разочароваш от пропуснатите възможности.

През следващата година ще им върви най-вече на тези Близнаци, които целенасочено поискат нещо да подобрят и променят в живота си.

Последна промяна на Вторник, 26 Юли 2016г. 10:16ч.

Подобни статии (по етикети)

Login to post comments
 

Рекламни

loading...