Реклама


МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ ЮНИ 2018

Оценете статията
(1 vote)

Магнитни бури през юни 2018 година се очакват на: 3,4,5,6,14,30.

 

Сериозни магнитни бури през юни се очакват на следните дати: 1, 2, 13, 28, 29.

Какво причинява магнитните бури?

Магнитни бури са причинени от смущение на геомагнитното поле на Земята. Колкото сте по-на север, толкова по-интензивно е въздействието на магнитната буря. Жителите на по-южни райони са по-малко засегнати. В рамките на един град, живеещите в южната му част изпитват неблагоприятния ефект много по-слабо.

Кои групи хора са засегнати от магнитните бури през месец  юни 2018?

По време на нарушения на геомагнитното поле се  влошава здравето на хората, страдащи отневрологични и сърдечно-съдови заболявания, респираторни заболявания, рак и глаукома. Как да се предпазите или да се намалим въздействието на магнитните бури върху здравето?

Какви мерки трябва да бъдат, за да се предотвратят неблагоприятното въздействие на магнитните бури?

За предотвратяване на хипертонични кризи и пристъпи на коронарна болест на сърцето, в навечерието на магнитните бури, пийте тинктура от дилянка.

Тези, които страдат от заболявания на дихателните пътища трябва да намалят физическата активност. Внимавайте за съсирването на кръвта (направете консултация с лекуващия лекар).

Във връзка с ускорение по време на бурите на окислителните процеси в организма, всички по-горе групи, могат да получават, в допълнение към обичайните си лекарства, и в малки дози аскорбинова киселина или глутамат. Така   ще се  забави процеса на окисление.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...