Реклама


БИЗНЕСМЕНКАТА ОТ РАЗГРАД УДУШЕНА ЗА ПАРИ

Оценете статията
(1 vote)

Името на мъжа, който зверски удуши и запали Румяна Генчева от Разград, е Алпер Хасанов. Първоначално се съобщаваха само инициалите на 27-годишния мъж. 48 часа бяха достатъчни на разследващите, за да заловят престъпника.Младият мвъж бил заклет комарджия и дължал пари на много хора. Живеел под наем в блока на Румяна, съобщава “Стандарт”. Във фаталния вторник Алпер се представил за клиент и поискал нейната фирма “Съни къмпани”, която чисти офиси и домове, да спретне неговото жилище. Генчева отишла на оглед у съседа си, но вместо почистване, той й поискал 250 лева. Тя отказала и домакинът се нахвърлил да я души.

“Плячката” му се оказала по-голяма. От още топлото тяло на жената той свалил златни накити, след което бързо притичал до близка заложна къща, за да ги продаде. Горски стражари видели пламъците и повикали огнеборците, които открили горящия труп.

Чувалът издал Алпер на разследващите. Разследването разкрило, че само един магазин в Разград продава найлонови кесии, еднакви с тази, в която е била опакована удушената жена. Така следите отвели до криминално проявения мъж, който вече е осъждан за грабеж.

Хасанов е задържан за 72 часа в ареста, а в събота съдът ще гледа мярката му за неотклонение.

 

 

 

 

blitz.bg

Последна промяна на Петък, 26 Април 2013г. 12:24ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...