Реклама


"Завинаги": Ипек започва да показва острите си нокти

Оценете статията
(0 гласа)

 

Фикрет и Ипек, след като преживяват неприятен инцидент, ще предприемат напълно противоположни стъпки. Ипек, с подкрепата на майка си, ще започне да показва присъствието си в къщата на Боран.

Докато Мурат се опитва да се доближи до Зейнеп, която толкова хареса, той ще види картина, неприятна за себе си.

Фарук, който не вярва на Адем, става бесен, когато вижда, че той върви по петите му. Но Адем има план, който ще закара Фарук в ъгъла.

Играта, в която Адем започва с Фарук, ще окаже силно влияние на всеки в семейство Боран. Любовта на Сюрея и Фарук ще бъде подложена на изпитание. Санем, която отново се сблъска с миналото си изпитва силно объркване. Защото се опитва да го забрави. Тя се опитва също така да скрие истина от Сюрея и ще постави себе си под силна заплаха.


Домът, който Фикрет иска да купи за Ипек ще предизвика силно недоволство в семейството. Настъпва все по-голям и по-голям разпад между Фарук и Фикрет всичко това ще окаже влияние на играта на Адем В този момент в семейство Боран бушува буря. Есма се опитва да потуши всичко и отново да вземе контрола в своите ръце, но това едва ли ще се случи. Бегюм започва своята голяма игра, какво ще измисли тя? Ще успеят ли да отговорят на игрите и или всичко ще изпадне извън контрол. Какво ще се случи с Фарук и Сюрея предстои да разберем...

loading...

 

Последна промяна на Сряда, 13 Ноември 2019г. 18:42ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...