EVROPEA
ФОНДАЦИЯ ЕВРОПЕЯ
Всички права запазени.
2007-2015 All rights reserved
за нас    |    мисия      |      новини       |      за контакти      |   форум       |   речник на фобиите    |     речник на страховете
водещи новини
видове разстройства
паническа атака
паническо разстройство
агорафобия
дисоциация
ПР и бременност
профил на ПР
сезонно разстройство
депресия
имате ли ПР
ПР и децата
ПА и двете възможности
диета при ПР
стимулант за страха
всекидневие и ПР
новини
карта на сайта
страх
психоанализа на страха
опознаване на ПР
лечение на ПР
причини за ПР
недостиг на внимание
отказ от секс
пристрастеност към секс
10 тайни на ПР
вие и вашия лекар
фибромиалгия
нарушения на съня
визия на ПР-страдащ
дентална фобия
психотерапия
натраплива невроза
стрес разстройство
клаустрофобия
социална фобия
сърдечен проблем
епилепсия
ниско самочувствие
смяна на работа
panic survivor
истински истории
близките и ПР
въпроси и отговори
биполярно разстройство
дислексия
как да изберем правилния психотерапевт
скала на страха
тиреотоксикоза
нощна паническа атака
бензодиазепини
гастроезофагиален рефлукс
световъртеж
алкохолизъм
бременности и антидепресанти
странични ефекти на антидепресантите
аспартам
гняв
протакане
булимия
слънчев  и топлинен удар
нива на страха
шизофрения
истински истории и коментари
Новини и информация на английски език за паническо разстройство, агорафобия, деперсонализация и други тревожни разстройства, може да намерите на  следния линк:
www.panic.evropea.com
излекуване от паническо разстройство
Излекуването от паническото разстройство ще донесе изчезването на най-голямото съмнение: "аз вече  едва ли ще бъда нормален".
Страхувате се, че ще останете вечно "дефектни" и "различни". Колко грешите! Страданието, което ви причини паническото разстройство и последващата ви борба с него, ви направиха много по-лесно приспособима личност, с още по-силен разум, отколкото бяхте преди паническите атаки. "Чувствай се така, както бихте искали да се чувствате" - сега ще възприемате света по този начин. Може би се съмнявате? Ще дойде време, когато ще разберете, че това е вярно!
Какво е означава да се възстановиш от паническите атаки?
Как ще разберете, че сте го направили? Възстановяването не означава единствено изчезването на паническите атаки. Също така, това е усещане за  повишаване  на лична  себеоценка, вие ще се почувствате по-значими и можещи хора, все по-добре и по-добре ще разбирате себе си и своите постъпки. Ще придобиете способности да бъдете по снизходителни към себе си. Все повече и повече ще започнете да се съгласявате със себе си и с това, което сте всъщност. Ще придобиете вяра, че сте в състояние да се справяте и грижите прекрасно за себе си. Възстановяването е процес, а не внезапно събитие. Така че не очаквайте чудеса, а бъдете търпеливи. Той разцъфва, както роза, бавно…Това е еволюция на духа и интелекта. Това е преодоляване на самия себе си и ново прераждане. Това е изстраданата победа на личността, която сте изградили, докато сте се борили да възвърнете стария си облик.
Да разкъсате пашкула с величествените си нови и красиви крила, с цвят, който вие сте си избрали сами и да полетите в посока, която сами ще определите, това е истинското възстановяване. Изчезването на паническите атаки и симптоми е само бонус към това прекрасно прераждане. Изживейте го. То ви очаква, наистина е прекрасно. Бъдете смели и следвайте пътя си, дори и лекото отклонение от него не трябва да ви притеснява. Продължавайте!
Страница:
/1/ 2
ИЗЛЕКУВАНЕ ОТ ПАНИЧЕСКО РАЗСТРОЙСТВО