Реклама


ПОРТРЕТ НА УЧАСТНИКА В "БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ"
(0 votes, average 0 out of 5)
Шоу - Биг Брадър Фемили

 

Какъв  ще е участникът в "Биг Брадър фемили" ?

"Биг Брадър фемили"  ще се опита да покаже какво представлява българското семейство през 2010. Люпобитен е въпросът какъв тип хора ще кандидатстват  за влизане в Къщата? Участникът, или по-точно семейството, което би било потенциален участник са хора, изправени пред тежка криза от емоционално или финансово естество. В семейство ролевите модели между партньорите не са поделени, а се обслужват в по-голямата си част от единият партньор. В повечето случай този партньор ще вземе решението за участие в шоуто.

 

Какъв е принципът, който ще изповядват участниците в "Биг Брадър фемили" ?

Членовете  семейство, което ще вземе участие в шоуто "Биг Брадър" 5 ще са подвластни на принципа "всичко или нищо". В повечето случаи, участниците, които ще бъдат допуснати, ще се определят като по-често попадащи в зоната на "нищо", отколкото на "всичко", поради хазартния си начин на отношение към живота.

Какъв е моделът на поведението на семействата, които ще участват в "Биг Брадър фемили" ?

Тези хора бързо променят настроенията си, но обичат да бъдат център на внимание. Когато са обект на внимание, те изпитват чувство за сигурност. Духовният им ексхибиционизъм  компенсира липсата на емоционална сигурност във връзката.  Те възприемат семейството като изпит и са винаги нащрек в общуването с партньора. Те се усещат по-сигурни, когато липсва физическото присъствие на партньора, защото отпада моментът за постоянното доказване пред другия. Затова духовния и емоционален ексхибиционизъм им дава усещане за приетост без да се налага да показват качества, докато се "заиграват" по свой начин с другите и доминират над тях.

Какъв е мъжът участник в "Биг Брадър фемили"?

Представителите на мъжкият пол, който ще се явят на кастингите за шоуто "Биг Брадър фемили"  ще са със силно и доминиращо его, което рядко ще търпи дебат по какъвто и да е въпрос. Единствената приемлива позиция за тях е - аз съм най-добрият, но животът не ме оценява. Подтиснатото себелюбие и изявената комплексираност  ще бъде предадена и на  децата.

Каква е жената участник в "Биг Брадър фемили" ?

Жените ще компенсират нестабилността си с бурна емоционалност и желание за близост, която трудно получават от половинките си. Тяхната концепция за печелене на внимание ще включват изтъкване на факти: аз съм качествена жена и правя всичко за семейството, но така и не дочаках топло отношение от мъжа ми, а толкова много мъже ми обръщат внимание. Тези жени  ще си искат подарък за всеки празник, а ще получават мърморене, че имат пъпка на лявата буза. Аз искам, но той не ми дава, това, което заслужавам, ще е лайтмотивът  и готовността да дадат всичко от себе си и да се покажат като успяващи хора.

Какви са децата в семействата, които ще вземат участие в "Биг Брадър фемили" ?

Децата ще са с изкривена ценностна система, с ограничен и речник, които ще залага на жаргон, почерпен от форумите в интернет. Стилистиката на общуването също ще бъде ограничена. Децата няма да чувстват подкрепа от родителите си и ще  се изживяват в някаква степен като изоставени.

Да отбележим и положителното качество  на  хората, които ще влязат в къщата , а именно желанието за промяна.

С една дума - участниците ще дадат всичко от себе си, за да получат финансова и социална утвърденост с участието си в "Биг Брадър фемили" .

 

 
 

Рекламни

loading...