Реклама


МАГНИТНИ БУРИ ПРЕЗ МЕСЕЦ АПРИЛ 2012
(5 votes, average 5.00 out of 5)
Здраве - Новини

 

 

 

 

Неблагоприятни дни през април 2012:

4–7, 16, 19, 20–22, 25, 29


Кои хора са засегнати от магнитните бури през месец  април  2012?

По време на нарушения на геомагнитното поле се  влошава здравето на хората, страдащи от неврологични и сърдечно-съдови заболявания, респираторни заболявания, рак и глаукома. Как да се предпазите или да се намалим въздействието на магнитните бури върху здравето?

Какви мерки трябва да бъдат, за да се предотвратят неблагоприятното въздействие на магнитните бури?

За предотвратяване на хипертонични кризи и пристъпи на коронарна болест на сърцето, в навечерието на магнитните бури, пийте тинктура от дилянка .

Тези, които страдат от заболявания на дихателните пътища трябва да намалят физическата активност. Внимавайте за съсирването на кръвта (направете консултация с лекуващия лекар).

Във връзка с ускорение по време на бурите на окислителните процеси в организма, всички по-горе групи, могат да получават, в допълнение към обичайните си лекарства, и в малки дози аскорбинова киселина или глутамат. Така  ще се  забави процеса на окисление.

 

Какво представляват магнитните бури?

Магнитни бури е явление, което обхваща цялата планета. По време на  магнитните бури възникват здравословни проблеми и ние, и американците, и африканците, реагираме по един и същи начин на тях. Причинител  на магнитните  бури  са слънчеви изригвания. Забелязано е, че най-тежко  живите  организми реагират на слабите и средни  магнитни бури.  При силни изригвания  хора и животни обикновено не са много чувствителни. Този феномен се дължи на факта, че реагираме само на определена честота на електромагнитното лъчение.

 

 

 

 
 

Рекламни

loading...