Реклама


ДИЕТА НА БРИТНИ СПИЪРС
(0 votes, average 0 out of 5)
Здравословно хранене - Д-р Енджи Касабие

 

 

 

 

 

Бритни Спиърс в битка с тлъстините

Съдбата съвсем случайно свързва д-р Касабие и със световноизвестната американска поп изпълнителка Бритни Спиърс. Това става на много лъскав прием в Дубай, където докторката често пътува заради личния си кабинет. На приема присъствали повече от двеста известни персони от местния хайлайф, както и много холивудски знаменитости.

Приятели на Енджи все пак успяват да я представят на звездата, която според думите на лекарката е изключително очарователна и магнетична дама, с непринудено поведение и без сянка

на превъзходство. Обясняват на Бритни, че Енджи е братовчедка на популярния ливански певец Масари, когото певицата познавала много добре и харесвала. Дали заради това, или заради блестящата визия на нашата лекарка, но между двете дами с завързва приятелски разговор. От дума на дума става ясно, че Енджи е медик, който изцяло е посветил професионалните си амбиции на мо­дерната диететика. Въпрос на време е да разкрие и тайната на своята гурме-диета, а именно - пациентът не се лишава от нищо. Той може да си похапва всякакви вкуснотии и, стига да спазва указанията на докторката, да отслабва.

Тази приятна информация веднага при­ковава вниманието на поп звездата върху личността на нашата докторка. Явно заинтересована, тя споделя, че страшно много обича да си хапва сладки неща и не може да се пребори с този свой порок. Какво ли не е пробвала досега, на какви ли не гладомъчения не се е подлагала. Напразно. Предложила на д-р Касабие да изготви персонален режим на хранене и за нея. Естествено, лекарката с охота се съгласява да го направи.

На другия ден Бритни Спиърс идва в хотела на Енджи Касабие, която измерва теглото и и изчислява ненужните мазнини в организма на певицата. Печели доверието и с думите:

"Край на гладуването, край на силовите тренировки преди снимките на всеки клип и концерт! Аз ще ви направя нова диета, която включва само храни, които обичате. Нещо повече - ще се постарая да заобичате нещата, които сте намразили покрай строгите диети, спазвани досега. Говоря за втръсналите ви зеленчуци, плодове, риба ... ".

След като диетоложката изготвя диетата на звездата, тя трябвало да я спазва три месеца - да се храни само с определени неща, които задължително да се приготвят по указания от Енджи начин. Целият процес строго се следял и от личния диетолог на Бритни Спиърс.

Оттук насетне двете постоянно подддържат връзка помежду си и са се виждали поне три-четири пъти. Хора от екипа на американската звезда, както и личният и диетолог, редовно се обaждат на д-р Касабие. Те и съобщават, че Бритни вече е отслабнала с десет килограма. Сега се чувства много добре, защото освен че се е отървала от част от теглото си, певицата е успяла да се отърси и от налегналия я напоследък съсипващ стрес. Това ясно личало в един от последните и клипове.

В знак на благодарност Бритни Спиърс е поканила д-р Касабие да се срещнат в САЩ.

 

 

Диетата на Енджи Касабие

 

 

 

 

"Яж и слабей"

 
 

Рекламни

loading...