Реклама


Сряда, 24 Юли 2013г. 09:22ч.

ТЕЛЕЦ-2014

Оценете статията
(44 гласа)

 

Отрицателни качества – Тежки, неподвижни хора, за които удобството  е на първа линия в живота. Целта в живота у тях е реалното и затова  обичат да прекаляват в угода за ядене и пиене.Държат много на мнението си  и са неотклонни от него. Някои  между тях са много мързеливи. Тяхната мнителност ги прави безскрупулни и брутални. Като се почувстват засегнати в яда си се самозабравят.

Болести – здрави и издръжливи хора, които най-добре се лекуват с природолечение. Най-чувствителното място у тях е гърлото. Могат да заболеят от хемороиди, леки възпалителни процеси на пикочния мехур.

Макар и ревниви с тях се живее леко. Много са верни и предани. Малко са неразговорливи и от тях не бива да се очакват излияния. Не са хора, които обичат да говорят за любовта. Обичат дома си и са добри родители. Добре е от време на време да се измъкват от това, да не се отдават непрекъснато на семейството и грижите за него.

Подходящи за брак са Дева и Козирог.

Финансово положение – парите играят  важна роля в живота им. Те са добри капиталисти. Жените харчат много пари за тоалети.

Неудачни периоди – от 22 юли до 21 август, от 20 януари до 18 февруари

Щастливи дни - петък.

Щастливо число – 6.

Щастливи камъни – ахат, зефир.

Съдбоносни години – 41, 48, 55, 62, 69.

 

 

 

 

 

Последна промяна на Четвъртък, 16 Юли 2015г. 13:31ч.
Още в тази категория: « ОВЕН-2014 БЛИЗНАЦИ-2014 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...