Реклама


Сряда, 24 Юли 2013г. 09:34ч.

БЛИЗНАЦИ-2014

Оценете статията
(33 гласа)

 

Отрицателни качества – Несъобразителност, непостоянство. Интересуват се  от всичко, не се задълбочават в нищо. Повърхностни и въпреки това умеят да говорят  по всички въпроси. При всяко начинание избързват, впускат се   изведнъж, тяхното непостоянство стига до там, че хора, от които до вчера са се възхищавали, днес вече са безинтересни. Често те са непостоянни и упорити. Типично за тях е умението да използват другите.

Болести - Болестите и нервите изглеждат повече от колкото са. Да се пазят от нараняване на ръцете.

Любов и брак – Трудно е тези хора да се разберат и оценят. Щом те веднъж се влюбят, не могат да се овладеят. Те се мъчат  да доказват любовта си  и правят всичко възможно за това. На тях обаче не може да се разчита, защото при тях е възможна внезапна промяна на чувствата, охладняване, обикновено причиниа за това  е нова любов.

Често Близнаците обичат двама души едновременно, за това на хора от тази зодия се препоръчва да се женят  по-рано от 35-40 години.

Подходящи за брак са Везни и Водолей.

Финансово положение – Много променливо. Те са необикновено добри търговци и затова загубите  лесно се набавят чрез приходи. Стиснати са, но за любимите си хора харчат много големи суми. Могат да имат добри доходи и от комисионни.

Неудачни периоди – 22 август до 21 септември и от 19 февруари до 20 март.

Съдбоносни години -  42, 49, 56, 63, 70.

Щастливи дни - вторник

Щастливо число – 5.

Късметлийски камък -  аквамарин.

 

 

 

 

Последна промяна на Четвъртък, 16 Юли 2015г. 13:21ч.

Подобни статии (по етикети)

Още в тази категория: « ТЕЛЕЦ-2014 РАК-2014 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...