Реклама


Четвъртък, 25 Юли 2013г. 08:57ч.

СКОРПИОН-2014

Оценете статията
(16 гласа)

 

 

Отрицателни качества – най-типичното за тях е отмъстителността. Страшно са язвителни, тъй като външно са справедливи  хора, те много обичат да им се правят комплименти. Типично за тях е любопитството, с което те често разстройват живота на някого. При много от тях стремежът към външния вид и много голям и дори дружат с по-семпли хора, за да ги ласкаят и да им правят комплименти.

Болести на Скорпион – да обърнат внимание на храносмилателната си система – стомах, черва, защото клонят към хронични заболявания.

Любов и брак – те са много капризни и ревниви. Мнителността им играе важна роля в живота им и често това може да утежни ежедневието им. Ето защо в любовта те повече страдат отколкото се радват. Техните чувства са дълбоки и страстни . Обикновено живеят с мисълта, че ще загубят  човека, когото обичат и хранят недоверие към него.

Всеки, който стане близък с тях трябва да им засвидетелства доверие Клонят към сексуални извратености. В брака са  приятни само тогава, когато  се върви по тяхната воля и не им се дава възможност  да ревнуват . Подходящи за брак са с  Рак и Риби.

Финансово положение – добро детство, но по-късни финансови затруднение. След  25 години имат възможност за подобряване на положението си.

Неудачни периоди – от 20 януари до 20 февруари и

 

Последна промяна на Четвъртък, 16 Юли 2015г. 12:33ч.

Подобни статии (по етикети)

Още в тази категория: « ВЕЗНИ-2014 СТРЕЛЕЦ-2014 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...