Реклама


Вторник, 27 Април 2010г. 14:14ч.

„БИГ БРАДЪР ФЕМИЛИ” – ОЦЕЛЯВАТ В ЖИВОТА СЕМЕЙСТВАТА, ЧИИТО ЧЛЕНОВЕ СЕ ПОДКРЕПЯТ

написана от Administrator
Оценете статията
(0 гласа)


Няма да открием топлата вода ако кажем, че спокойствие и добри чувства има само в онези семейства, които се подкрепят, а членовете им не са конкуренти. Показаха го и семейство Каменарови и семейство Петрови поне засега. Продуцентите на „ Биг Брадър фемили” шумно обявиха, че ще ни покажат различни видове семейства, в зависимост от социалният им статус, но засега виждаме един и същи повтарящи се модели, където повечето от членовете се задържат поради различни видове интереси – финасови, добро отглеждане на децата, чувство за вина, страх от неясно бъдеще и т.н.

Финансовият модел не осигурява любов и удовлетворение, поне семейство Леомани доказа това. Добрият външен вид също не гарантира любов от страна на партньора, пример за това е Сашка от семейство Чипеви.

Гаранция за удовлетворително съжителство е социалното умение да създаваш у другия усещане за значимост и приемане. Факт, който може да осигури създаването на добра връзка между един мъж и една жена. Този извод е почерпен и от житейският опит, а не само от „Биг брадър фемили”.

 

 


Administrator

Administrator

Е-мейл: Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...