Реклама


ИЗВРАТЕН ТИП, ИЗНАСИЛИЛ 4 МОМИЧЕТА, ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ НА СВОБОДА

Оценете статията
(0 гласа)

 

Извратенякът от Маринка Георги Гочев, който заедно с любовницата си Стоянка Тодорова извършиха поредица от зверски изнасилвания и получиха ефективни присъди от по 5 години и 4 месеца от Районен съд-Бургас, иска да излезе на свобода, съобщава “Флагман”.Гочев от девет месеца е в ареста с наложена мярка „задържане под стража“. Според адвокатите му в затворническа среда още повече се отключили проблемите на Гочев с хипертоничната болест на сърцето, заради която той е пенсиониран в Швейцария. В същото време детенцето му е на пет години и се нуждае от грижи предвид факта, че майката на Гочев, която досега го гледала, също е с разклатено здраве.

Според прокуратурата се ходи по тънка плоскост и предвид налагане на нужната обществена превенция за деянието на подсъдимия не би следвало да му бъде променяна мярката.

Гочев има осъдителната присъда на първа инстанция. Той притежава и швейцарски паспорт, с което значително нараства опасността да се укрие. Диагностицираното му заболяване пък спокойно може да се лекува в Медицинския център на затвора, смята държавното обвинение.

В крайна сметка състав на Районен съд-Бургас възприе тезата на прокуратурата и остави Гочев да търка затворническите нарове. Магистратите отчетоха, че не са налице никакви промени в здравословния, семеен или социален статус на обвиняемия, които да дават основания да бъде променена мярката му.

Делото срещу него вече е на втора инстанция и вероятно ще се гледа от Бургаския окръжен съд преди започването на съдебната ваканция.

Случаят на Гочев и любовницата му Стоянка потресе Маринка преди година. Престаряващият Дон Жуан, току-що завърнал се с прилична пенсия по инвалидност от Швейцария, и мургавата му приятелка в продължение на два месеца задоволявали извратения си нагон със зверски изнасилвания на четири момичета.

Жертвите били връзвани за леглото, а във влагалищата им били бутани дезодоранти, четка за тоалетна чиния и шишета. В ануса на едно от момичетата е набутана поилка за птици. Стоянка не само че била свидетел на изпълненията на Георги, а и сама се включвала, като заплашвала жертвите, че ако не се съгласят да изпълнят поредната извратена прищявка на половинката й, ще им „отреже клитора”, „ще ги оскубе”, „ще ги разпори” и ред други все в този дух. Двамата допълнително измъчвали девойките, част от които непълнолетни, като ги горели с нажежено желязо, притискали телата им до нагорещена дървена печка.

След като причинявали всичко това на жертвите, семейството се опитвало и да ги рекетира. Георги и Стоянка отивали пред домовете им, заплашвали ги, че ако не им дадат суми, вариращи между 250 и 2000 лв., ги чакали „10 мангала, които ще ги убият”./БЛИЦ

Последна промяна на Понеделник, 24 Юни 2013г. 07:24ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...