Реклама


В нов турски сериал искат тест за девственост на главната героиня

Оценете статията
(0 гласа)

Сцена от новия сериал "Дъщерята на посланика", в която се искаше да бъде потвърдена девствеността на една от героините, предизвика множество негативни реакции и коментари в социалните мрежи. Възмутени Посетители на социалните мрежи коментираха, че Хазал Кая се е отказала от сцената в "Огледален свят", където се прави проверка на девствеността на главната героиня. Ето какво каза Хазал Кая по повод тази проверка:

"Фериа беше длъжна да мине тест която да покаже нейната невинност, обаче аз отказах да играя тази сцена И те я премахнаха. Но аз получих многобройни критики по мой адрес, че това даже навреди и на здравето ми. И диабетът се появи точно тогава."

Така коментира скандалната сцена в сериала "Дъщерята на посланика", в който сериал главните роли изпълняват Енгин Акюрек и Неслихан Атагюл. Хазал Кая коментира много разгорещено сцената в "Дъщерята на посланика", където Санджар научава, че Наре не е девствена. Хазал спомена още, че в "Огледален свят" имало същата сцена, която не влязла в сериала. "Героинята ми фериа беше заставена да направите тест за девственост. Аз отказах да играя тая сцена, въпреки че имаше проби и дубли на тоя момент. Трябваше да направя тази сцена много емоционална, но аз се съпротивлявах и не направих тоя епизод. Моя отказ стана и причината за появата на моя диабет.

Както е известно Хазал Кая след сериала "Огледален свят" получи остра форма на диабет и когато забременя, лекарите се страхуваха много за нейното здраве и за здравето на бебето й. Но всичко мина благополучно и тя роди момченце преди няколко седмици.

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...