Реклама


"Завинаги": Гробовна тайна пренарежда съдби

Оценете статията
(0 гласа)

Сюрея след като вижда Фарук в дома на Бегюм с интерес чака обяснение. Фарук мисли, че вече е настъпило време да разкаже истината. Вмешателството на Бегюм намалява напрежението.

Вероятността че Мурат отново ще проходи е изключена. А Есма след жестоката катастрофа, за да се пребори със застигащите я нещастие, тя прави обред с куршум. Адем, за да покаже, че Дилара е нещо важно за него и той има сериозни намерения към нея, я запознава с майка си. В това време, Сюрея разбира, че Адем е техен съдружник в музикалното училище. Лъжата между двете партньорки и приятелки става причина за недоверие между тях. Сюрея не може лесно да прости на Дилара. Ипек нервничи от това, че Фикрет сътрудничи с Адем и взима решение да поговори с Фарук. Фарук след като разследва отношенията на Адем с незаконната търговия с дизелови горива, прави своя ход. След като цистерната на Адем е напълнена с дизелово гориво, той е задържан под стража. Опитите на Адем да предприеме нещо важно предизвикват нови и неочаквани събития.

Есма се сблъсква с миналото, причината за сблъсък на Есма e Адем.Господарката на имението Боран остава назад всичко останало. Във връзка с това, и заради своите синове, Есма е длъжна да бъде още по-силна от когато и да било друг път. Фикрет е в шок от това, че Адем е задържан

Тази ситуация още веднъж сблъсква Фарук с Фикрет. Емир който чува разказ за баща си, вече няма да бъде никога, както преди. Сюрея при срещата си с Дилара, се сблъсква с потресаваща за нея истина. Любовта на Фарук и Сюрея се подлага на сериозно изпитание, което ще предизвика силна болка и за двамата.

Фарук вече не желае да се намира под натиска на тайната си. А Сюрея чувства, че се намира между Фарук и истината, която вече е разбрала. Есма обаче се опитва да строи защитна линия. Адем е притихнал и внимателно изважда последния си коз. Въпреки че Фарук и Сюрея смятат, че са изгладили отношенията си, те ще се подложат на нови изпитания, които ще им причинят голяма болка.

Фарук започва силно да се притеснява, че Сюрея е научила голямата тайна и е пропаднала без да дава каквито и да е обяснения. Всички я търсят, къде е Сюрея?

В това време, когато Фарук търси навсякъде Сюрея, семейство Боран се готви за лоши новини, които ще бъдат получени от Сюрея. Фарук преживява най-сложния си период в живота и се сблъсква с истината за Адем. Тогава той разбира, че не можеш да диша без Сюрея. Есма която се справя много тежко с преживяванията от последните дни, внимателно започва да се насочва вниманието си към Сюрея и Адем.

Ще се разведат ли Сюрея и Фарук?

Неочаквана реакция от Фарук, който иска развод прави, така че Сюрея да разбере, че се е оказала на границата на това което изобщо не е планирала.

С връщането на Фарук в Бурса, в дома на семейството се виждат последствията от развода.

А с възвръщането на Адем, делото за бащинство се ускорява.

Есма и Гарип отново се връщат години назад и застават лице с лице към преживяното преди време. Самоувереността на Гарип кара Есма да се вълнува, общувайки с него.Започва ли любов?

Осман се среща с Бахар, за да разменят телефони. Между двамата се получава силна връзка. Осман, обаче не е в час за възможна забранена любов. Сюрея започва да търси адвокат. Връщайки се в Бурса от сватбените приготовления Дилара и Сюрея се сблъскват със своето минало. А връщането на Сюрея в Бурса за Фарук представлява голяма крачка. Но от своя страна Сюрея ще го изненада с поведението си...

Фарук и Сюрея стоят на два различни пътища.

Фарух и Сюрея застават на два различни пътища. Техните желания са в две съвършено различни посоки и нито един от двамата няма да отстъпи. Всеки от тях има своя план и се надява да го реализира. Гарип принуждава Есма да преразгледа своето отношение към него и най-вече обвиненията, които му отправя.

От една страна Фарук се опитва да разгадае ходовете на Сюрея, а от друга страна се опитва да държи Адем под контрол. Но Фарук ще бъде шокиран, както и всички останали като Адем осъществява един план, който никой не е очаквал, че има смелост да го направи. Сюрея се среща лице в лице с Бегюм. Адем обявява на цяла Бурса, че той е незаконно роден син на семейство Боран и тогава започва войната, но Фарук не се оставя, предприема възмездени действия, които предизвикват върху Адем ефект на хладен душ. И Есма излиза на бойното поле, където се развиват военните действия като използва свои методи, за да защити авторитета си. Сюрея се отправя към вилата, за да събере останалите си вещи и там очаква да се срещне с Есма. Но вместо с нея, тя се среща с Бегюм. Реакцията на Бегюм е непоколебима. Какво ще предложи Бегюм.

Фарук и Сюрея в залата на съда

Фарук и Сюрея окончателно решават да се разведат. Сюрея се готви  да започне нов живот в Истанбул. Но преди това,тя е длъжна да направи избор и да приеме или отхвърли едно предложение, което е доста интересно. А постъпката на Емир, който вече знае, че Фарук е негов баща, силно ще разтревожи Бегюм. От друга страна отношенията между Осман и Бахар ще преминат на ново ниво.

Събитията, които ще се случат в Съдебната зала на бракоразводния процес между Фарук и Сюрея ще станат за семейство Боран начало на Нова епоха.

Действията, които Сюрея и Фарух предприемат, падат като бомба върху имението. Всички изпадат в шок. Синовете на Есма, които вече свикнаха с мисълта, че ще настъпят радикални промени в семейството, изпадат в страх и паника от действията, които ще започне Есма.

Настъпва времето, когато ще открият гроба. Гробовната тайна ще пренареди съдбите на героите в „Завинаги“.Какво ще разкаже тя, и чия съдба ще обърне с главата надолу, предстои да разберем...


Адем се готви да разтърси семейство Боран с помощта на идеите, които са му подхвърлени от Гарип. Дилара е принудена да задава въпроси и да очаква отговори, но това което е замислила, едва ли ще се осъществи. Есма прави план, който държи само за себе си. Сюрея ще се окаже в такава ситуация, за която дори не е и помисляла. Есма няма да се откажа от това, което е замислила...

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...