Реклама


Хюля Авшар: Джан Ямна е възпитано и умно момче

Оценете статията
(1 vote)

Тези дни една от легендите на турското кино Хюля Авшар коментира Джан Яман в интервю. Ето какво каза тя: "Джан Яман наистина е много красив. Но когато мислиш за него, веднага излиза неговата красота, а не актьорското му майсторство. Това засяга и Бурак Йозчивит. Те, двамата са потресаващо красиви, и това е препятствие за тях. Но аз съм уверена, че в бъдеще, те ще преодолеят тази пречка. Пример за това е Къванч Татлъту, който доказа, че на първо място е много талантлив актьор, аз след това красив мъж."

Естествено журналистите не подминаха този разказ на Хюля Авшар за Джан Яман и затова побързаха да се срещнат с него в любимото му заведение "Лука" и да потърсят неговото мнение. По повод думите на Хюля Авшар Джан Яман отговорил: "Аз съм щастлив, че доживях този ден, когато дойде време да вляза в диалог с Хюля Авшар. Аз много я уважавам и след като тя е казала това, значи то е правилно. Предайте моето голямо уважение към нея".

Преди два дни журналистите отново се сблъскаха с госпожа Авшар и я попитаха, как би отговорила на думите на Джан Яман. Актрисата и певицата, не се забави с коментар: "Вие журналистите преиначихте моите думи като казахте на Джан, че аз съм коментирала, че Къванч е талантлив, а Джан Яман - че е красив. А аз отбелязах, че външността на Джан е по-привлекателна от неговата актьорска игра. Аз съм очарована от неговите думи и само мога да отговоря със следното - Джан Яман е много умно и възпитано момче."

loading...

Login to post comments
 

Рекламни

loading...