Реклама


"Черна птица" е сериал, разказващ за отмъщение и голяма любов

Оценете статията
(1 vote)

"Черна птица" сериал

 

Какъв е сюжетът на сериала "Черна птица"?

Комисар Юсуф Чебеджи и помощникът му Ръфат Билгин, които живеят в  съседни  къщи, участват със свои колеги полицаи в акция срещу наркобоса Шереф.

Във възникналата престрелка загива полицаят Халим. Юсуф взима камерата, с която Халим е направило запис на полицейската операция. Шереф  предлага подкуп на Юсуф и Рафат, за да го освободят. Юсуф отхвърля предложението и Шереф е арестуван. Докато бащите им изпълняват нощното си дежурство, малките Кузгун и Дила тайно напускат домовете си и се отправят към близката поляна, където прекарват нощта на открито.

Разказът продължа в сериала "Черната птица" със сцената, където Рафат разпитва Юсуф, защо не е предал в полицейското управление  видеозаписа от акцията. Юсуф споделя че се съмнява в неподкупността на колегите им, тъй като знае за влиянието на Шереф сред полицаите. Не иска да рискува най-важната улика срещу  Шереф да бъде унищожена. Докато семействата  на Юсуф и Рафат вечерят заедно на двора, пред дома пристига полицейска кола. Властите задържат Юсуф по обвинение в убийство на Халим, въпреки протестите на съпругата му Мерием и Ръфат. При обиска в дома на Юсуф е намерен плик с банкноти, които Ръфат е поставил, за да го уличи в корупция. Юсуф е арестуван от полицаите пред съпругата и децата си. Рафат успокоява Юсуф, че скоро ще го освободят.

По нататък в сериала  "Черната птица" Рафат се среща с Шереф, който му дава сума, която е обещал за лечението на тежко болната му съпруга. Мериам и трите му деца Кузгун, Картал и Кумру посещават Юсуф затвора. Юсуф предупреждава Мерием, че трябва още същия ден да напусне дома заедно с децата им, тъй като Рафат го е предал. Юсуф и успокоява, че ще докаже невинността си чрез записите от камерата на Халим. Юсуф се сбогува със семейството си, което трябва да се укрие от мафията при приятеля му Фатик. Мириам се прибира с децата в дома, за да вземе вещите си, но там вече я очакват хората на Шереф и настояват да им предаде видеозаписа от полицейската акция, в която е загинал Халим. Мерием не знае къде се намира улика  и хората на Шереф отвеждат със себе си кузгун като заложник.

За да освободи сина си. Юсуф разкрива пред Мерием къде е скрил записа, който е единственото доказателство за невинността му. Въпреки че ,той се отказва от свободата си Шереф не връща Кузгун на майка му. Юсуф издъхва в затвора.

20 години по-късно в сериала "Черната птица"

Кузгун не е виждал близките си след като е отвлечен от хората на  Шереф. Работи като охранител на нощен клуб. Успява да пропъди бандити, които се опитват да ограбят касата на заведението. Шефът му го изпраща да охранява адвокатката Дила, дъщеря на влиятелния Рафат Билгин, която се завръща от чужбина.  Той я посреща на аерогарата, но тя не го разпознава. Той я придружава до имението на баща й който е станал могъщ бизнесмен. А след това отива с нея до училището, за чиито ремонт е дарил средства. Дила настоява заедно с децата да засадят дръвчета в двора на учебното заведение и споделя с Кузгун, че се завърнал в Родината за годишнината от смъртта на майка си.

Сюжетът в "Черната птица" се концентрира върху Дила и Кузгун

 

По пътя към близкия ресторант Дила забелязвам музей, който посетителите  отрязва кичур от косата си и пишат на листче съкровено желание, за което се надява да се сбъдне. Дила решава да изпълни ритуала. Кузгун успява незабелязано да види листчето, което е оставила и да прочете написаното от нея : "Да открия отново Кузгун". В ресторанта Дила кани Кузгун на масата си и той се представя пред нея с прякора си Акче. Шереф нарежда на хората си да убият Садък, негов партньор, по време на обяд в имението в присъствието на Рафат. Шереф обяснява на Рафат, че Садък го е предал.  Ръфат отказва да  включи в контрабандна сделка заедно с Бора, синът на Шереф. Шереф го заплашва, че ако не приеме, приятелството им ще приключи. Като се опитва да утеши майка си, която още се надява козгун да се завърне при нея. Кузгун изпраща Дила до стаята й и тя го кани да прекарат нощта заедно. Той отказва.

Главните роли в сериала "Черната птица" изпълняват Баръш Ардуч (Кузгун) и Бурджу Бирджик (Дила).

Много напрежение и емоционални моменти предстоят в сериала "Черна птица".

 

Последна промяна на Събота, 07 Ноември 2020г. 14:59ч.
Login to post comments
 

Рекламни

loading...