Реклама


МАЙМУНА 2015

Оценете статията
(2 гласа)

1920,1932,1944,1956,1968,1980,1992,2004

Родените в годината на Маймуна основно през 2015 година ще бъдат заети с личния си просперитет. Сили и  възможности за осъществяване на тази цел ще има предостатъчно. Маймуна ще се фокусира върху подобрения в дома си, върху воденето на семейния бизнес, върху всичко, което ще я направи по-богата и значителна в очите на околните. Представителите на този зодиакален знак от китайския хороскоп  през 2015 година решително ще се откажат от романтичните илюзии в полза на суровия прагматизъм. Да видят целта и да игнорират препятствията ще бъде главния девиз на Маймуна през 2015 година.

 

По-известни личности, родени под знака на Маймуната: Жак Ширак, Пол Гоген, Леонардо да Винчи, Елизабет Тейлър, Род Стюард, Омар Шариф, Бьорн Борг, Юлий Цезар, Хари Худини, Мартина Навратилова, Питър О'Тул.

Жизнерадостната и енергична Маймуна води много интересен и разнообразен живо~ Тя никога не се застоява на едно място. Ако се интересувате от клюка за някого,

попитайте Маймуната.

Маймуната има богато въображение и услужлив ум. Можете да й поискате съвет и тя няма да ви подведе. Но внимавайте - не навлизайте в нейна територия. Отмъстителната Маймуна ще ви унищожи!

Маймуната може да бъде много нечестна. С невероятната си хитрост, тя осъществява лесна печалба. Ловък измамник е. Понеже е чаровна и обаятелна, както ви гледа, така ви мами. Няма да усетите кога ви е излъгала.

Със своите заложби, Маймуната печели добри пари, но харчи без

да мисли. Не се стряскайте, ако откриете в погледа й пламъчето на злата завист. Просто вие имате нещо по­хубаво от нея.

 

Своя интелект Маймуната използва в бизнеса си много успешно, но е много непостоянна. Ако й доскучае, тя зарязва всичко, колкото и много да е свършено до тук, и се залавя с друго. Човекът до Маймуната трябва да я направлява с твърда ръка, за да й позволи да разгърне талантите и

способностите си изцяло. Не бива обаче да я ограничава, защото това ще я отчае и тя ще се откаже от всичко.

Жената Маймуна е умна, наблюдателна и прозорлива. Тя е сладкодумна и винаги постига своето. Тя има широки интереси и затова е интересен събеседник. Много ва­жни за нея са дрехите и прическата Й. Винаги в добър външен вид, тя никога не занемарява семейните си задължения.Особено грижовна майка и предана съпруга. Образцова домакиня, която е способна всеки ден да ви поднася кулинарни изненади.

Би била добър партньор в брака с Дракона, той ще извлече полза, а тя неговите сили. С еднакъв успех те могат да бъдат делови партньори, макар и в дъното на душата си Маймуната да смята, че тя би могла да получи и повече от тази сделка.

Добре се разбира с Плъха, който привлича с външното си великолепие Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор.

Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася

Маймуната и се примирява с нейното безразсъдство и ще я обича страстно цял живот даже, ако любовта е без отговор.

Маймуната се присмива на Тигъра макар, че трябва да се отнася

към него с уважение. Всяка връзка между тях както в бизнеса, така и в любовта е обречена на конфликти. Независимо от знака на нейния брачен партньор, вероятно, Маймуната ще има много деца.

 

Последна промяна на Неделя, 13 Септември 2015г. 09:16ч.
Още в тази категория: « ПЕТЕЛ 2015 КОЗА 2015 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...