Реклама


ВЕЗНИ

Оценете статията
(11 гласа)

 

Везни - 22.9  - 22.10

Девиз – „Аз се колебая” .

Верни, весели, жизнерадостни хора. Не обичат кавгите и се стремят към хармония. Любовта им към справедливостта е много силна при тях, че дори неправдите, които не ги засягат, ги извеждат от равновесие, и те силно реагират.

Тяхната шеговитост и веселост ги правят желани навсякъде. Силно развито чувство на естетика и одухотвореност при тях е доминиращо. Обичат дома си и им доставя удоволствие, когато той е добре подреден. Обичат гостите и им създават приятна атмосфера. При спорове бързо отстъпват, за да не се дразнят. Имат отличен вкус и разбирания за музика и изкуство. Неприятно им е, когато се налага да взимат окончателни решения.

Отрицателни качества - крайно безгрижни и лекомислени. Мислят само за удоволствия и лукс, за тях външността играе голяма роля. Имат чувство за разпределение и точност.  Тяхната одухотвореност достига до фантазия. Често са много разточителни.

Болести – най-чувствителни са бъбреците и пикочния мехур.  Общо  са здрави и жилави. Обичат лютивото и соленото, което им вреди. Склонни са към заболявания от базедова болест  и сливици.

Любов и брак - с тези хора е лесно и хубаво, да се живее, миролюбието им  никога не докарва до разпри,  но разбира се, ако се уважава тяхната голяма любов към справедливостта. Партньорът  трябва да има предвид  и техните влечения  към развлечения и разнообразие. Обичат разходките, театри, кина и т.н.

В брака се допълват с Близнаци и Водолей.

Финансово положение – шансът за парично имане е отличен, но те не умеят да задържат и употребяват парите. Често губят равновесието, харчат по много и остават без пари и изнемогват за дълго време, обаче имат възможност за печалба.

Неудачни периоди – 21.9. До 19.1. и от 21.6. до 22.7.

Съдбоносни години – 41,48,55, 62,69.

Щастливи дни – петък

Щастливо число - 6.

Скъпоценен камък - опал, диамант.

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:44ч.
Още в тази категория: « ДЕВА СКОРПИОН »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...