Реклама


СКОРПИОН

Оценете статията
(10 гласа)

 

Скорпион:  23 октомври -21 ноември

Девиз на зодията - „ Аз желая”.

От всички зодия тази е с най- достойните носители на добродетелта. Техните чувства са извънредно  силни и страстни. Те  са най-добрите  и пожертвувателни от всички. Тяхното всестранно развитие и голяма активност ги прави желани навсякъде. Много от тях имат големи поетични и музикални дарби. Те се интересуват от всичко, което е тайнствено и мистично.

Отрицателни качества – най-типичното за тях е отмъстителността. Страшно са язвителни, тъй като външно са справедливи  хора, те много обичат да им се правят комплименти. Типично за тях е любопитството, с което те често разстройват живота на някого. При много от тях стремежът към външния вид и много голям и дори дружат с по-семпли хора, за да ги ласкаят и да им правят комплименти.

Болести на Скорпион  – да обърнат внимание на храносмилателната си система – стомах, черва, защото клонят към хронични заболявания.

Любов и брак – те са много капризни и ревниви. Мнителността им играе важна роля в живота им и често това може да утежни ежедневието им. Ето защо в любовта те повече страдат отколкото се радват. Техните чувства са дълбоки и страстни . Обикновено живеят с мисълта, че ще загубят  човека, когото обичат и хранят недоверие към него.

Всеки, който стане близък с тях трябва да им засвидетелства доверие Клонят към сексуални извратености. В брака са  приятни само тогава, когато  се върви по тяхната воля и не им се дава възможност  да ревнуват . Подходящи за брак са с  Рак и Риби.

Финансово положение – добро детство, но по-късни финансови затруднение. След  25 години имат възможност за подобряване на положението си.

Неудачни периоди – от 20 януари до 20 февруари и от 22 юни до 22 юли.

Съдбоносни години – 39, 46, 58, 63.

Щастлив ден – вторник.

Щастливо число - 13.

Късметлийски камък  - топаз.

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:43ч.
Още в тази категория: « ВЕЗНИ СТРЕЛЕЦ »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...