Реклама


СТРЕЛЕЦ

Оценете статията
(7 гласа)

 

Стрелец : 22 ноември - 20 декември

Девиз на зодията – „Аз виждам”.

Открити, чисти хора, пълни с идеализъм и живот. Справедливостта у тях  е силно подчертана . Изпитват любов към природата , обичат спорта. Те са силно избухливи ,  ядът им не трае дълго и не са злопаметни. Обичат дългите пътешествия.

Отрицателни качества – обичат самохвалството и многознайковщината . Те са много необуздани. В момент на избухване са   язвителни и нетактични. Тяхното образование в повечето случаи е малко, но общо взето са умни. Някои в парично отношение изнемогват , но това не пречи  да рискуват  големи суми пари за любимия човек.

Болести – чистия въздух е първата им необходимост. Да пазят гърлото, очите и дробовете. Ще страдат от ревматизъм и хронична хрема.

Любов и брак – много одухотворени,  лесно се влюбват. В повечето случаи са  прибързани, дават изблик на чувствата си , въпреки че често това е увлечение за кратко време. В брака са отлични партньори, но винаги се нуждаят от голяма независимост и свобода. Подходящи за тях са Овен и Лъв.

Финансово положение – от една страна са икономисти и стиснати, а от друга страна са с много пари. Типичен е стремежът им към спекулации. Завличат хората, а доста често пострадват и самите те.

Неудачни периоди - от 19 февруари до 20 март и от 20 март до 21 септември.

Съдбоносни години – 38, 45, 52, 59, 66.

Щастливи дни – четвъртък.

Щастливи число – 3.

Късметлийски камък – брилянт.

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:42ч.
Още в тази категория: « СКОРПИОН КОЗИРОГ »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...