Реклама


КОЗИРОГ

Оценете статията
(6 гласа)

 

Козирог:  21 декември -19 февруари

Девиз на зодията – „Аз действам”.

Тези хора се отличават  със своята затвореност и честолюбие. Всичко, което вършат е много точно и безпогрешно. Предприемат всичко  внимателно,  работят много, и с желание,  докато постигнат целите си . Те повече държат на дълга, отколкото на признателността. Макар че животът им е много труден, те никога не падат духом . Понеже са мълчаливи, те  трудно влизат в контакт с другите , но спечелите  ли веднъж доверието им човек , то може да се разчита на тях. Обичат уединението.

Отрицателни качества – недоверчиви и неуслужливи. Правят впечатление на убити духом и огорчени от живота. Виждат повече от черната страна на живота. Някои от тях са много свадливи . Крайно чувствителни , те са много злопаметни. На старини стават особени хора и водят нерадостен живот.

Болести – ревматизъм.

Любов и брак – тяхната ексцентричност налага също и любовта им да е особена. Съобразителността им ги хвърля често в любовни приключения при особено деликатни обстоятелства. При много от тях се забелязва желание за особености в любовта. В брака другият трябва да е много съобразителен  и умен , защото само това ще  задържи Козирога  при него. Подходящи за брак са Телец и Дева.

Финансово положение – късметлии, собствено придобито имущество. Те са неуморими в труда.  С него печелят пари. Положението им се подобрява след 40 години.

Неудачни периоди - 21 март - 20 април, и от 20 септември до 22 октомври.

Съдбоносни години – 37, 44, 51, 58, 65

Щастливи дни – събота.

Щастливи числа – 3.

Щастлив камък- рубин.

Последна промяна на Петък, 18 Февруари 2011г. 10:41ч.
Още в тази категория: « СТРЕЛЕЦ ВОДОЛЕЙ »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...