Реклама


Петък, 08 Февруари 2013г. 12:48ч.

КОН 2013

Оценете статията
(0 гласа)

Вашият елемент: огън 
Съответстващ западен знак: Близнаци 
Съвместими сте с: Тигър и Куче

Конят няма да има най-добрата година от живота си, но не и най-лошата. Ще бъдете потопени в работа, но и ще натрупате много опит.

В службата трябва да се стремите да работите по най-добрия начин и да се откроите над останалите. Изграждайте си добър имидж. Важно е да се научите да работите в екип и да споделяте идеи и задачи. Ако искате да си смените работата през Годината на Змията, ще ви е трудно и трябва да положите големи усилия, за да се пласирате добре. Ще срещнете много силни опоненти, които ще направят това почти невъзможно. Трябва да покажете своето превъзходство, богат опит и лидерски умения. Най-добрите месеци са март, юни, септември и декември.


Финансите ви са плаващи и трябва да внимавате, защото може да се появят проблеми. Искате да осъществите планове, но няма да е лесно. Годината е опасна, може да допуснете грешки в бюджета, при сключване на договори, да загубите документи. Грешки, от които да загубите пари. Четете ситните букви, съсредоточете се и мислете, преди да действате.

Трябва да преразгледате начина си на живот. Много е важно да спортувате, да водите здравословен, балансиран и активен живот. Не изпадайте в апатия.

2013-а ще е добра за разширяване на познанията и набелязване на нови цели. Ще се запишете на курс или ще учите нещо ново, интересно за вашето CV. Светският живот ще е на ниво, само бъдете дискретни и избягвайте критики и клюки. Годината е трудна и може да се забъркате в скандал. От друга страна, ако сте влюбени или в двойка, отделяйте време на половинката и не я пренебрегвайте. Всичко рационално може да бъде опасно тази година. Най-добри за социален живот са март, май, октомври и декември.

Семейният ви живот ще бъде оживен и пълен с дейности. Добро време е да се направи ремонт у дома. Трябва да обсъждате с близките си своите притеснения и работата си, така че да могат да ви разберат и посъветват. Посветете им всичкото си възможно време. Те го заслужават. Организирайте почивка, ще го оценят.

 

 

 

24chasa.bg

Още в тази категория: « ЗМИЯ 2013 ЗАЕК 2013 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...