Реклама


Понеделник, 10 Март 2014г. 14:24ч.

БЛИЗНАЦИ - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Управляваща планета: Меркурий

Стихия: въздух

Успешен ден: сряда

Близнаците препускат през живота със скоростта на светлината, понякога дори изпреварват и нея ... Те се притесняват да не пропуснат нещо или да не закъснеят за някъде. Много често ще ви за приличат на Юлий Цезар - закусват, обядват и вечерят едновременно. На работното си място започват флирт, а вкъщи се занимават с работата си. Не е сигурно в цялата тази суматоха дали изобщо намират време за сън. Те сменят настроението си всяка секунда и ако останете дълго време в тяхната компания, може да се почувствате странно заради чувството, че сте с двама души едновременно.

Някои от Близнаците може толкова да се изморят от комуникацията със самите себе си, че да потърсят мълчалив партньор - своята пълна противоположност. Близнаците са подозрителни и рядко се доверяват на другите, защото смятат, че и те са склонни да водят разговори и да поддържат приятелства, за да получат нещо от човека отсреща. Повечето пъти прегръщат новите идеи веднага, но също като при Овните не им стига енергията да довършат нещата докрай. Най-добрите им качества са бързината на ума и интуицията.

За Близнаците най-важният приоритет е разпространението на идеи и създаването на нови контакти. Те се чувстват щастливи само когато са обкръжени от хора. Що се отнася до любов та и любовните взаимоотношения, тяхното остроумие може да привлече най-разнообразни ухажори около тях.

За да установите постоянни взаимоотношения с Близнаци, ще ви трябва време. Въпреки това те могат да бъдат великолепни партньори, особено ако им предложите свободата да остават по някога сами със себе си и най-важното - интелектуалното ви ниво по никакъв начин не трябва да отстъпва на тяхното.

С тези хора е по-добре да не се шегувате. Те обичат черния хумор и го използват по повод и без повод. Колкото бърза е реакцията им, толкова остър е езикът им. Глупостта на хората може да накара Близнаците да се почувстват неприятно и да им се при иска да сменят компанията.

Когато търсят вдъхновение за новите си дела, Близнаците е добре да се оглеждат и да се опитват да осмислят това, което се случва около тях. В такива моменти не бива да се суетят или да бъдат докачливи за дреболии. Техният интелект ще им позволи да схванат главната идея на ситуацията и да извлекат максимална полза от нея. Ако искат да са по-функционални, е добре да се опитат да планират всяка работа и да спазват точен график всеки ден. За да покорите Близнаци, началото на вашата връзка трябва да бъде интелектуално. Не опитвайте да им съперничите по остроумие, ако не сте напълно уверени в силите си. Близнаците владеят словото като оръжие, те получават удоволствие от интелектуалното общуване, но също така харесват интригите и клюките. Не им давайте поводи да се съмняват във вас, не ги карайте да си мислят, че играете игра, и не им показвай те, че се съмнявате във верността им - нищо не ги обижда по вече от недоверието

 

 


Login to post comments
 

Рекламни

loading...