Реклама


Четвъртък, 13 Март 2014г. 15:46ч.

ДЕВА - ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

Оценете статията
(0 гласа)

Управляващи планети: Меркурий, Прозерпина

Стихия: земя

Успешни дни: сряда, събота

Девата десетилетия наред с много труд  rpади пред ставата си за щастие. Спонтaнните действия не са вариант за нея, защото може да й отнемат спокойствието за дълго - тя разбира това по-добре от всеки друг. Тя иска базата да е налична още в началото: икономическата, жилищната, социалната, а партньорството идва като надстройка. За Девата не е голям проблем да намери подходящ партньор, стига да се фокусира върху търсенето. Хармонията и личното щастие идва при Девите малко по късно, когато уж са подредили живота си. Най-доброто им качество си остава вътрешната чистота. Те са изключително надеждни и могат да преодолеят всякакъв вид трудности, макар че, бидейки критични и прекалено добросъвестни, са склонни към терзания и тревоги. Опазил ни бог, да ни дойде на ум да критикуваме Девата за това, че винаги има едно на ум, когато се влюбва. Девата избира партньора си по много критерии, като започнем от цвета на косата до философията на живота. Тя няма да падне под своето собствено ниво при избора на партньор, нито ще свали заради някого социалния си статус, още по-малко ще пожертва година спокойствие заради минута щастие.

Девите се отличават с изключително точната си преценка и най-вече със своята съобразителност. Те са най-добрите служители. Със своята интуиция и разум, винаги са на първо място по успехи от всички дванадесет зодиакални знака. Когато искате да впечатлите представител на зодия Дева, не бъдете прекалено властни, действайте внимателно и се старайте винаги да бъдете добър приятел.

Тези хора се rpижат много внимателно за своето здраве, а законите за рационалното хранене са не по-малко важни за тях от десетте божи заповеди. Добра тема за разговор с Дева може да се окаже работата на единия от вас или животът на домашните ви любимци.

Може да се опитате да загатнете за своя социален статус. Девите обичат образовани, културни хора от добри семейства и със солидни социални интереси. В същото време не бива да се опитвате прекалено дълбоко да навлизате в личните им дела, защото те са изrpадили строга охранителна система за частния си живот. Девите се гордеят с добрия си вкус, затова избягвайте шумни места или прекалено разкрепостени развлечения в тяхната компания.

Девите рядко ще направят каквото и да било под влияние на моментната емоция и обикновено старателно избягват подобни ситуации. Те внимателно планират всичко, премислят всеки свой ход много рано. За важните събития в живота си винаги са под готвени, на вас ще ви остане само да се отпуснете и да се отдадете на удоволствието.

Искам да ви предупредя: не допускайте Девата да прехвърли тревогите си върху вас. Девите вечно за нещо се тревожат. Дали не сме закъснели за киното? или за самолета? Дали ще завали дъжд, или мокър сняг? Списъкът им с безпокойства е orpомен.

Девите обичат да се шегуват" но някак си по - научно. Допада им идеята, че смехът удължава живота, затова се смеят по специален начин, точно по определен модел и за определено време.

Още в тази категория: КАК ДА ВПЕЧАТЛИТЕ ЖЕНА ДЕВА? »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...