Реклама


ДЕВА 2018

Оценете статията
(3 гласа)

Хороскоп на Дева за 2018

Най-вероятно, сте вдигнали летвата и ще ви се наложи да положите много усилия, за да постигнете успех и професионално удовлетворение. Вие поемате много повече задължения и отговорности, отколкото можете да се справите успешно, без никакви главоболия.

От октомври 2017 г. Сатурн е започнал да влияе на взаимоотношенията със· семейството, а също и в такива сфери, като образование и пътувания на кратки разстояния. Това може да ви донесе известни затруднения в отношенията, които имате с близките си хора. Освен това, звез­дите ви призовават да приемете по-отговорна позиция, да не действате безо­гледно, а да обсъдите ситуацията и да намерите компромис.

Планетите изглежда ще ви оказват подкрепа и в любовните връзки. Идва­щата година може да бъде много важна година от гледна точка и на амурните дела. Нептун в седми Дом на астрограмата внася магия и мистерия във вашите взаимоотношения, вие ще имате развито въображение, но в същото време лю­бимият ви човек може да ви подведе и да ви излъже. Трябва да бъдете много внимателни и да не вярвате на всичко, което ви казват, тъй като не всички хора с които общувате, ви мислят доброто. Някои просто искат да се възползват от вашата доверчивост и ще ви дадат празни обещания. През следващата година много Деви ще могат да намерят своята дългоочаквана половинка.

През 2018 г.  окаже въздействие във финансовата сфера. През следващата година са възможни както неочаквани загуби, така и печалби. Доходът на партньора - съпруг/а или бизнес-партньор, ще бъде нестабилен и може да доведе до непредвидени разходи или до нео­чаквано влошаване на финансовото състояние. Положителната страна е, че под влиянието на Уран може да получите подарък-изненада, под формата на неочаквано наследство или печалба.

ЛЮБОВ НА ДЕВА ПРЕЗ 2018

Идващата 2018 г.  ще се окаже важна от гледна точка на взаимоотношенията, любовта и брака. До края на 2018 г. вашият личен живот ще бъде под влияние на Нептун, преминаващ през 7-ми Дом на вашата астрог­рама. Освен това, ще почувствате благоприятните тенденции в любовта чрез Плутон в 5-ти Дом на вашата астрологична графика. Въпреки това, пресечната точка на влияние на Нептун с Плутон може да внесе в отношенията ви нотки на нажежаване и изненади.

Нептун - това е небесно тяло, което носи обърканост и изневяра в бра­ка. През 2018 г. вие ще бъдете наясно какво искате, но много често вашите желания ще превишават границата на реалността. Освен това, през 2018 година вие ще бъдете очаровани от хора, които ще ви дават съблазнителни, примамливи обещания без да имат намерение да ги реализи­рат. Ще трябва да положите максимум усилия, за да разграничите искрените чувства и лоялността от обикновения флирт, коварство и лъжа. Всеки преход си носи своите положителни страни. Влиянието на Нептун често ще засилва пречките и изпитанията, подготвени ви от тази планета, но при правилно раз­читане на знаците ще можете да намерите сродна душа, а възможно е и спът­ник в живота. През 2018 година бъдете готови за горчивата истина. Опитайте се да погледнете и на обратната страна на взаимоотношенията, като анализирате фактите. Ще бъде по-рационално да оставите настрани мечтите и надеждите си.

През 2018 г. на вашия личен живот ще окаже влияние противоречието между Плутон и Уран. Възможни са разправии с близки хора заради пари и общо имущество. През 2018 е важно да се намери компромис. Забравете за малко за личния интерес и се опитайте да запазите стабилност в отношенията. Причина за конфликта може да бъде най-неочакваната. Въз­можни са сексуални проблеми в интимния ви живот, спорове за наследство, различия по отношение на големи покупки.

През тази година Венера ще ви подаде ръка в любовта в периода от 26 февруари до 22 март 2018 г. и от 1 ноември до 31 декември 2018 г. Въпреки това, трябва да бъдете внимателни в края на 2018 г., след 21 декември - през този период са възможни любовни разочарования, предателства, изневери.

2018 година ни учи да бъдем по-мъдри, по-хладнокръвни и търпеливи. Бъдете готови да приемете с високо вдигната глава разочарования­та и предателствата. Сатурн в Скорпион и Плутон в Козирог ще изострят склон­ността ви да действате спонтанно, под влияние на момента, като стимулират вашата бдителност и здравия смисъл.

На 27 юни ще се случат две събития, които може да дадат важни астро­логични промени.Този период може да бъде много страстен, вълнуващ, различен. Емоционалния фон много бързо ще се променя. Контролирайте постъпките си под въздействието на еуфорията.

КАРИЕРА НА ДЕВА ПРЕЗ 2018

От гледна точка на кариерата, за Дева първите 6 месеца на 2018 г. обе­щават да бъдат много благоприятни. Юпитер ще бъде във вашия Дом на карие­рата до 26 юни, което ще окаже огромно, положително въздействие върху хода на събитията. Това е време, когато вашата социална позиция ясно ще се очер­тае, за сметка на подобряването на имиджа и професионалната репутация.

През 2018 г. трябва да се възползвате от всяка предоставена ви възмож­ност. Бъдете активни и решителни, и тогава кариерното израстване ви е га­рантирано. През 2018 вие с лекота ще използвате талантите си - гъвкавост на мисленето, комуникативност, адаптивност, позитивно-борбен дух.

Възможности ще имате в изобилие, особено през май и чак до 26 юни 2018 г. През този период, под благоприятните тенденции на Юпитер, ще пока­жете висша класа на своите лидерски и организаторски качества. В стремежа си към успех, не забравяйте за дребните неща, които на пръв поглед са незабе­лежими. В крайна сметка, тяхното игнориране може да забави напредъка ви.

Юпитер ще бъде особено благосклонен към тези, чиято професия е свър­зана с чужди страни, туризъм, транспорт, журналистика, средства за масова информация, образование, правоохранителни органи.

В контекста на казаното за 2018 г. най-общо астралните сигнали ни каз­ват, че Деви няма да имат проблеми със здравето. Но това зависи от качест­вото на вашия живот, и то най-вече от това, как ще успеете да управлявате емоциите и връзките си. Някои от тях могат да ви зареждат с енергия, дру­ги, напротив, могат да ви направят вяли и безжизнени. Опитайте се да не се тревожите за глупости, защото това няма да промени ситуацията, но може да подкопае здравето ви. През юни и юли внимателно се отнасяйте към вашите навици в храненето и опитайте да се храните само с продукти с висока хра­нителна стойност. Ако искате да бъдете в по-добра физическа форма или да промените личния си живот, е необходимо само да се движите в посока към здравословен начин на живот. Вие имате за това воля и решителност. Имате всичко, което е необходимо за оздравителни мероприятия, които ви харесват и ви вдъхновяват за поддържане на висок жизнен тонус. Юни, юли и първата половина на август ще бъдат най-благоприятни в това отношение. Използвайте това време пълноценно!

ФИНАНСИ НА ДЕВА ПРЕЗ 2018

2018 г. е приготвила добри новини за Дева. Въпреки това, първите месеци на идващата година ще бъдат малко напрегнати от финансова гледна точка.

Важно събитие за Деви през тази година, това е излизането на Сатурн от знака на Везни - позиция, която през последните две години ви е носила затруднено финансово положение. Може да се каже, че парите ще започнат да идват по-лесно през периода от 16 август до 23 октомври 2018 г., благодарение на Венера в знака на Везни. Уран може да донесе през идващата година както приятни изненади, така и неприятни промени, невероятни обрати, страхотни нови източници на доходи или загуба на пари, когато най-малко очаквате това. През 2018 г. представителите на знака Дева могат да разчитат на неочаквани бонуси, подаръци, наследство, инвестиции. През 2018 година е важно да се научите навреме да реализирате идеите си. Уран - планетата на неочакваните и внезапни промени, намирайки се в Овен, ще ви направи по-импулсив­ни, когато става въпрос за пари и бизнес. През новата година за Деви се очаква тенденцията да действат без да мислят за последствията, да следват своята   интуиция, инстинкт и импулси, без да взимат под внимание риска и последстви­ята от постъпките си, подчинявайки всичко на дългосрочна перспектива. Ще имате успех през 2018 година.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОПИ НА ДЕВА

Януари 2018 е период на щастие и социално взаимодействие  за Дева.Здраве и любовен живот това е е основното за месеца.

Февруари 2018 е месец за осъществяване на професионалната мечта..

Март 2018 е период, в който трябва да се детоксикира ума, тялото и душата Сексуалността на  Дева ще бъде в своя връх през този месец.

Април 2018 е месец на психологически изпитания за Дева. Заболявания като депресия ще трябва да бъдат  победени  време на ретроградния Меркурий 2018 .

Май 2018 ви моли да изчистите ума и дома от нежелани вещи.

Юни 2018 .Очаквайте промени в кариерата и взаимоотношения.

Юли 2018 показва, че съвместимостта в брака ще бъде тествана.Проблеми в бизнеса.

Август 2018 ще бъде блажен месец , изпълнен с промени, нови начинания и закриване на стари проблеми.

Септември 2018 ще бъде един месец, когато Дева ще бъде благословена с отлични нива на позитивна енергия.

Октомври 2018 е хармоничен период, в който ще се направите спокойно плановете за в бъдещето.

Ноември 2018 може да бъде леко объркващ месец. Така че е по-добре да не предприемате  никакви важни решения през него.

Декември 2018 Девите трябва да бъдат изключително внимателни, тъй като можете да очаквате конфликти в личния и професионалния живот.

 

Хороскопът на Дева за 2018 прогнозира предвижда натоварена година за задията, както в личен и професионален сфера. Но и с голяма доза късмет във всичко.


Последна промяна на Четвъртък, 16 Ноември 2017г. 18:53ч.
Още в тази категория: « ВЕЗНИ 2018 ЛЪВ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...