Реклама


БЛИЗНАЦИ 2018

Оценете статията
(5 гласа)

ПЪЛЕН ХОРОСКОП НА БЛИЗНАЦИ ЗА 2018 ГОДИНА

Хороскопът на Близнаци за 2018 година съветва, че те трябва да бъдат бдителни, а не разхвърляни, както бяха в година на петела. Кучето не търпи лентяй и тези, които са свикнали да почиват на лаврите си. Разбира се, с доста от проблемите си Близнаците ще се справят сами, но помощта от приятел не трябва да бъде пренебрегвана.

И така, в средата на февруари на Близнаците ще се удаде възможност да изпратят с пищни празници Петела, а на 16 февруари с прегръдка ще посрещнат Земното Куче. Кучето ще изпълни с оптимизъм Близнаците и ще ги държи така до декември. В края на март, хороскопът на Близнаците съветва внимателно да планират бъдещето си. Кучето ще ви предостави изгодни проекти, оригинални предложения и договори.

Пролетта на 2018 година ще донесе на Близнаците времена на романтика, цветя и любов. Те ще имат толкова обожатели, че даже ще се притяснят, кой да изберат. В професионално отношения нещата също ще вървят добре. Най-главното е да се доверяват на интуицията си.

Хороскопът на Близнаците за 2018 година предсказва стабилно финансово положение. Ако бюджетът е направен правилно, то парите ще се удвоят, а няма да изтекат между пръстите.

Кучето ще ви донесе нова идея, която ще напълни касичката ви. Близнаците трябва да бъдат внимателни с общуването си с нечестни хора. Прилагайте максимата „Доверявай се, но проверявай!”. Това правило Близнаците трябва да усвоят като таблицата за умножение.

Кучето се отнася към стихията на Земята, затова обича всичко, което е свързано с природата, свежия въздух и градинарството.  Съобразявайки се с това, хората от зодия Близнаци, които харесват  дейностите, свързани с природата, ще жънат успехи.

Хороскопът на Близнаци за 2018 година обещава наситен летен период. Някои ще започнат предприемачество, други търговия, а трети ще достигнат до високи постове. Ако в плановете на Близнаците фигурира отпуска, то по-добре да я планират за средата или края на лятото. В годината на Кучето лесно ще се ориентирате, къде са евтините и екзотични почивки.

Хороскопът на близнаци за 2018 година обещава приятни изненади за самотните представители на зодията. В 2018 година те ще срещнат „своя човек”, който ще стане за тях не само любовник, но и добър другар. Очакват се годежи и  сватби.

За семейните Близнаци ще дойде време да си купят жилище или ще им се роди малък наследник. Благоприятни промени се очакват и в отношенията между съпрузите.

Жълтото Земно куче учи, че любовта ще се появи там, където я чакат с  нежност и признателност.

Хороскопът на Близнаци за 2018 година съветва да не бъдете прекалено лекомислени и безотговорни. Особено във финансовата сфера През декември вимателно преценявайте действията си, за да не попаднете в път без изход. В сложни ситуации е добре да се обръщате за съвети към другари или членове на семейстовто ви. Близнаците не се славят като неуверени хора. В края на 2018 година те ще покажат убедителна увереност и безпрекословна последователност, както никога досега.

Хороскопът за 2018 година на Близнаците казва да не губят самообладание и сила на духа. Тогава каквито и да са прегради ще бъдат преминати, както в материално, така и в лично отношение.Близнаците са родени под въздушен знак, затова може да бъдат лековерни и непоследователни. В годината на Кучето те трябва смело да погледнат на промените, да повишат социалния си статус и да вземат инициативата за промените в личния си живот в свои ръце.

Хороскоп на любовта на Близнаците за 2018 година

Любовният хороскоп за 2018 година предсказва много срещи, запознанства и незабравими изживявания. Разбира се, не от всички срещи ще излезе нещо сериозно, но романтиката няма да напусне Близнаците до края на 2018 година. Съдбата ще направи всичко възможно, за да срещнете взаимност. Но не бива да се връщате към бившите любими. Иначе ще си създадете нов проблем в живота.

Близнаците, които още не са се срещнали със своята съдба, през 2018 година са обречени на истинско щастие в живота. Вие не само ще се влюбите, но и ще успеете да създадете истинско семейство. Само не се опитвайте да лъжете себе си и избраника си. Осланяйте се на гласа на разума. Ако Близнаците търсят идеалният партньор в своите фантазии, то едва ли ще намерят своята половинка.

Не говорете за личният си живот със съпруга си пред чужди хора. Не казвайте даже на най-близките си  интимни неща. Наоколо има не малко завистници, затова Близнаците трябва да пазят личното си пространство от слухове, сплетни и зложелатели. Близнаците мъже, даже не трябва и да си помислят за флиртове на страни, защото те сами ще попречат на щастието си.

Хороскопът на Близнаците за 2018 съветва да хвърлите всичките си сили на това, което ще укрепи  отношенията не само със съпруга ви, но отношенията с роднините ви. Възможни са необмислени постъпки, които ще окажат влияние на обстановката в цялото семейство. Като цяло отношенията ви с домочадието в годината на Кучето ще бъдат благоприятни. С децата също няма да имате проблеми.

Семейният хороскоп на Близнаците за 2018 обещава честни и нежни отношения с любимия човек. Планетата Меркурий под властта, на която те са родени е дарила Близнаците с порядъчност и искреност, факти, които не са маловажни във живота. Дългоочакваното раждане на наследници се очаква в  началото и в края на 2018 година. Ще успеете да купите всичко необходимо на време.

Главното е да се радвате на всичко, до което се докосвате през 2018. Не трябва обаче а се излагате на рискове, дори и да искат от вас това. Кучето съветва сто пъти да мислите и тогава да действате. Това ще бъде поведението, за което ще бъдат уважавани от роднините.

Хороскоп на здравето на Близнаците за 2018 година обещава отлично самочувствие и настроение

Вашата жизнерадостност и открита усмивка зарежда всички около вас с позитивно настроение.

За да имате добро здраве през 2018 година, вие Близнаците, е необходимо, във всичко да спазвате мярката. Не бива да се пренапрягате, независимо от факта, че ви се иска бързо да достигнете до желаните резултати. С порочните навици също  е желателно да се разделите. Иначе, какъв пример ще дадете на младите членове на семейството?

Хороскопът на Близнаците за 2018 година  препоръчва през есента и зимата да пиете витамини за укрепване на имунитета. За съхранение на психическото здраве трябва да държите емоциите под контрол. И още един съвет – общувайте само с тези, които са изпълнени с позитивизъм и благи намерения. Защо да отдаваме време и нерви на вечно мърморещите?

Хороскопът на Близнаците за 2018 година препоръчва да се движите повече, да се разхождате на свеж въздух, да правите повече гимнастика и да посещавате фитнес залата. Като цяло Жълтото земно куче ще Ви пази от сериозни заболявания. А, ако се разболеете народните рецепти биха ви помогнали, но й лекарите не пренебрегвайте.

Месечни Хороскопи на Близнаци

Януари 2018 г. прогнозите  за Близнаци подсказват, че любовта и романтиката ще бъдат водещи през този месец.

Февруари 2018 ще бъде месец на развитието на  нови начинания в бизнеса  и професия ви.

Март 2018 е месец на  ретгроградния Меркурий, което показва, че бързо ще се движите към целите си.

Април 2018 показва силен11-ти дом . Не бъди идеалист и  се учи да бъдеш практичен в отношенията с хората.

Май 2018 за Близнаците може да се окаже месец за подобряване на комуникацията ви с любимите хора.

Юни 2018 г. за Близнаци ще бъде месец на действие и много промени.

Юли 2018 ще бъде  финансово силен месец със  стремеж да  вървите напред.

Август 2018 ще бъде  период, когато ще има пречки в любовта. Също така трябва да  внимавате, защото съществува опасност от появата на сърдечно-съдови заболявания.

Септември 2018 ще бъде  месец за вземане на важно финансово решение.

Октомври 2018 Близнаци ще се отдадат  на много хобита.Научете се да бъдете търпеливи и да завършвате нещата, които започвате.

Ноември 2018 е  месец, когато имате нужда да слушате вътрешния си глас-бъдете повече самостоятелни.

Декември 2018 ще бъде месец на блаженство и щастие, с много благоприятни възможности .

В хороскопа за  2018  на Близнаци предсказва, че като цяло това е една година на действие и страсти, които ще помогнат да осъществите мечтите си.

 

Характеристика на качествата на Близнаците за 2018

Печелившите числа за 2018: 7,8,19,2

Скъпоценни камъни: перли

Щастлив цвят за 2018 светло синьо, сребристо бяло

Планета: Меркурий

Най-съвместими с Везни, Водолей, Близнаци, Риби

Специални качества за 2018: комуникативност, интелигентност, романтика, мечтателност

Слабости за 2018: прекалена чувствителност

Подходящи професии за 2018: PR, човешки ресурси, журналистиката

Енергийната признаци:Ян

Здравни проблеми за 2018: проблеми с кръвта, нервната система, раменете, белите дробове

Повече сблъсъци с Овен, Лъв, Стрелец, Козирог

 

ПЪЛЕН ХОРОСКОП НА БЛИЗНАЦИ

Последна промяна на Неделя, 09 Юли 2017г. 14:51ч.
Още в тази категория: « РАК 2018 ТЕЛЕЦ 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...