Реклама


ТЕЛЕЦ 2018

Оценете статията
(3 гласа)

ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2018 ГОДИНА ЗА ТЕЛЕЦ

Жълтото Куче ще направи  2018 година доста наситена. Телецът се отнася към земните стихии, така че Кучето го приветства, радостно размахвайки опашка. Хороскопът за 2018 година обещава на Телеца да бъде успешна, ако  той се вслуша в съветите на Господаря на годината . Да 16 февруари, те трябва да благодарят на Петела за всичко хубаво. Но след тази дата Телецът трябва да се адаптира към дружеските отношения на Жълтото Куче, което се отличава с миролюбив нрав.

Телците се намират под покровителството на Венера, поради това те не са лишени от творчески таланти и оригинални идеи. Пролетният хороскоп на Телец за 2018 подсказва за немалко шансове за преуспяване във важни дела. Те могат да се занимават с всичко, което им е по душа – да рисуват и пеят и даже да открият свой бизнес за производство на модни облекла. Финансовото обезпечение на Телец е гарантирано, а също така и изгодните сделки. Жълтото куче ще го подкрепя във всичките му начинания, ще му помогне да се издигне напред в кариерата и ще му подари вдъхновение за написване на шедьоври. Телците ще започнат да съчиняват музикални пиеси, които ще омаят Господарят на годината Жълтото Куче.

Хороскопът за 2018 на Телец, предсказва достойна заплата, неочаквана стабилност в материален план.Ако не игнорира подсказките на Кучето, то Телец реално ще се обогати на каквото и да е поприще. Само не бива да витаят в облаците, а е нужно да спазват внимателно разработения план. Лятото ще е подходящо за пътешествия, развлечения и отдих със семейството. През есента на Телеца му се отдава възможност да намери допълнителна работа, ако случайно парите се окажат недостатъчно.

Хороскопът на Телец за 2018 съветва Кучето да похарчи малко пари за домашните и битови нужди. Не бива да забравяте и за подаръците за роднините  и децата, за да завоювате още по-голямо доверие за себе си . През 2018 самотните Телци може да срещнат любим човек, за който са мечтали. Кучето ще им помага да са в час по определени теми, по които не трябва да се опитват да са лукави и да лъжат. В семейството на Телец ще се роди дете, може би не едно. Поради това е необходимо да се помисли за още възможни начини за изкарване на пари.

През Есента на 2018 Телец  ще има усилена трудова дейност. А що се отнася до конкурентите, с тях Телецът ще се справи, а също така ще сключи и изгодни сделки. Срещи, съвещания, преговори, публични изяви, всичко това предстои за Телец през 2018 година.

В края на 2018 година Телец може смело да си пусне молба за отпуск и да се отправи на пътешествие зад границата. Отидете в подходящата туристическа агенция и си изберете мечтаната дестинация. Но, ако Телецът остане, сам вкъщи, то кучето няма да му се разсърди. То и това животно много обича домашния уют. Така че, може да си почивате  не лежейки пред телевизора, а като се занимавате със спорт. Хороскопът на Телец за 2018 съветва да плувате в басейни, да бягате сутрин или да се запишете на африкански танци. Всичко ще ви донесе полза, ще ви повдигне настроението и ще ви повиши самооценката. Телецът ще се радва на красива и стройна фигура,  с която ще се гордее.

Не бива да се опасявате от мошеници и завистници, защото през 2018  година, те няма да смеят да се доближават до Телец. Кучето ще се застъпи като могъщ закрилник. Жълтото Земно Куче няма да позволи неприятели да нарушат домашната идилия на Телец, а също така ще му подарят семейно щастие. Особено, ако Телец си купи за подарък малко кученце – играчка или истинско.

Хороскопът на Телец за 2018 съветва да не се уповавате на това, че Господар на годината е земното куче. Ако на пътя ви изникнат проблеми, веднага действайте. Включете интуиция или се обърнете към поддръжка от близки роднини. Телецът не винаги иска „златен медал”, а просто обожание и  обич от своите близки.

Голяма част от времето Телецът ще прекарва у дома със семейството, и ще се занимава с възпитание на децата. Всичко това много се нрави на Телеца и той няма да пропусне възможност да стегне дома си и да развесели децата си.

Хороскопът на Телец за 2018 предвижда маса ярки впечатления, срещи и приятни изживявания. Реалистичният Телец няма да влиза в безсмислени спорове и да прави скандали за глупости. Жълтото земно куче ще подари на Телеца прекрасни преживявания, пълни с позитивни моменти. От Телец се изисква само трудолюбие, усърдие, за да може да реализира заплануваното. Но и трябва да  се погрижи за своето собствено здраве, което, както е известно с пари не се купува.

Хороскоп на любовта на Телец за 2018

Хороскопът на любовта на Телецът през 2018 обещава много любов, искрени признания и романтични предложения. Те ще са обожаване от всички наоколо – от колеги до съседи. Жълтото куче също няма да е безразлично към Телец, затова и интуицията в любовта на Телец ще се изявява с пълна сила. Но да се ограничавате с родните и само с тях да общувате, не си струва. Може да ходите на гости, да каните приятели при себе си, а също така да посещавате масови мероприятия. Тогава шанса да срещнете вашата истинска половинка ще нарасне.

Хороскопът на Телец за 2018 обещава, че отношенията ви с партньора няма да са само на любовното поприще, но и на деловото. Годината на Жълтото куче ще помогне на двойките да създадат съвместен проект за бизнес. В определен случай и парите ще се появят, и отношенията ще се укрепят. Не е изключено, че определени телци ще сложат начало на роман на  работното място. Само не се опитвайте да смесвате личните си любовни отношения с работата. Знайте, че Жълтото  Земно куче обича честните и справедливи отношения.

Семеен хороскоп на Телеца 2018

Ако Телец в година на Кучето взима съвместни решения с близките си, то отношенията ще станат по-крепки. Хороскопът на Телец за 2018 предсказва романтика, нежност и обич, които ще укрепят семейството още повече. Трябва да има много голямо доверие на семейството си и да обръща внимание на децата и тяхното възпитание. защото всички знаем, че възпитанието на децата започва от ранно детство. Талантът на едно дете покълва в първите му седем години, за да разцъфти в неговата младост с буйна сила.

Семейният хороскоп на Телец за 2018 година предсказва успех, само ако знакът проявява благоразположение  и си мери всяка приказка. Пътувайте винаги със съпруга и съпругата си, защото така заздравявате отношенията. Особено важно през 2018 година ще е да сте максимално сплотени и готови за нови постижения. На море или на планина, няма значение, важното е да сте заедно.

Хороскопът на Телеца за 2018 съветва по-малко да се обръща внимание на недостатъците на съпрузите един към друг, да се прави акценти към техните достойнства. Тогава семейството ще бъде спокоен пристан, няма да има спорове и недомлъвки. Не забравяйте и романтичните подаръци, които още повече укрепват семейните отношения.

Като цяло 2018 година ще ви донесе здраве и стабилност, както във финансовия сектор, така и в личния живот.

Месечни хороскопи на Телец за 2018

Януари 2018 ще  има много промени за слънчевия знака на Телец. Знакът  ще се стабилизира към края на месеца.

Февруари 2018 е месец на добро здраве и отличен напредък в кариерата и бизнеса.

Март 2018 ще проучвате скритите аспекти на живота ви, които ще ви накарат да придобиете нови духовни силни.

Април 2018 ще бъде един  с много  творчески сили.Погрижете се за болки в краката .

Май 2018 Ще бъдате успешни във всичко, което правите.

Юни 2018 е  месец, когато хората от зодия Телец трябва да плащат допълнително внимание на финансовите си взаимоотношения.

Юли 2018 ще бъде интелектуален месец за Телец с много учене и търсене на знания.

Август 2018 ще бъде добър месец за дома и семейството.

Септември 2018 ще бъде смесен месец с много катаклизми и промени в живота си.

Октомври 2018 е месец на ново начало, благодарение на ретроградния Меркурий  през 2018 .

Ноември 2018 ще бъде социално активен месеца на зодия Телец с много  срещи, партита  и делови събития.

Декември 2018 ще бъде месец на по-добри възможности във всички аспекти на живота.

Хороскопът за 2018 на Телец предсказва, че това е една година, за отпускане, през която  няма да има  тревоги.

Характеристика на основните качества за 2018 на Телец

Печелившите числа за 2018: 10,14,20,28

Рожден камък: Ахат

Щастлив цвят за Телец през 2018: жълто, синьо

Планета: Венера

Най-съвместими с Дева, Козирог, Рак, Риби

Специални качества през 2018 година: непоколебим, грижовен, винаги мисли

Слабости през 2018: не винаги говорите каквото мислите

Подходяща професия през 2018: банкер, счетоводител, инженер, музикант

Енергийната Признаци: Ин

Здравни проблеми през 2018: гърло, шията, астма, хранителни проблеми

Повечето сблъсъци през 2018 със: Скорпион, Лъв, Стрелец, Водолей

ПЪЛЕН ХОРОСКОП НА ТЕЛЕЦ

Последна промяна на Четвъртък, 06 Юли 2017г. 16:46ч.
Още в тази категория: « БЛИЗНАЦИ 2018 ОВЕН 2018 »
Login to post comments
 

Рекламни

loading...