Реклама


КОИ ДЕМОНИ И КОИ АНГЕЛИ ЖИВЕЯТ В НАС?

Оценете статията
(0 гласа)

 

В нас живее както доброто, така и злото. И те винаги ще са в борба! Днес надделява едното, утре другото. Да разберем кои са нашите Ангели и Демони ще е една крачка напред към решението на кои от тях искаме да дадем път. И кои да заключим дълбоко в душата си. А това е още едно обяснение на факта, че двама представители на една и съща зодия са толкова различни. Може би единият се ръководи повече от своя Ангел. А другият е позволил изцяло на Демона си да го завземе…

Овен – В него живее Демонът на омразата и егоизма. И Ангелът на искреността и помощта. Демонът предизвиква в Овена гняв, нетърпеливост, нежелание да признае грешките си и желание да наранява. В същото време, Ангелът го кара да помага на всеки, който е изпаднал в нужда и не му пречи да лъже. Овните много трудно скриват истинските си мисли!

Телец – В Телеца живее Демонът на алчността и гнева. И Ангелът лоялността и добродушието. Това е и причината уж бавният и спокоен Телец да стане неудържим звяр, когато е предизвикан. Неговият Ангел го прави много добър и верен приятел, но Демонът му го кара да се откроява с голяма любов, но към материалното. Въпреки това, този знак обикновено успява да накара Ангела и Демона в него да живеят в разбирателство и всеки да взима превес точно, когато трябва.

Близнаци – Тук се борят Ангелът на веселието и Демонът на лицемерието. Ангелът кара Близнака да е супер забавен, оптимистичен и лъчезарен ласкател. Да те измъкне от дупката, в която си паднал, да ти даде сили за нов живот. И точно, когато му се довериш напълно, неговият Демон може да го накара да те предаде. Зад ведрото настроение и умението му да общува често се крият задни мисли!

Рак – В Рака живее Демонът на лъжите и Ангелът на състраданието. По природа, представителите на тази зодия са чувствителни към болката на другите и имат желания да помагат. Добронамерени и мили са. Всъщност те искрено презират своя Демон, но понякога не са достатъчно силни да се преборят с него.

Лъв – При него се борят Демонът на арогантността и Ангелът на щедростта и милосърдието. За Лъвът е изключително трудно да избере която и да е страна, затова обикновено реакциите му се диктуват от отношението на останалите. Ако имате деликатен подход, то ще се срещнете с неговия Ангел – мил, щедър, любвеобилен, справедлив и чувствителен. Но, ако подходите агресивно или презрително, ще бъдете покосени на момента от силата на егото и умението му само с думи да ви накара да се чувствате нищожества.

Дева – В този зодиакален знак живее Демонът на завистта и недоволството. Той буквално може да разяде душата на Девата. Да я направи отмъстителна и презрителна дори към хората, които до вчера обичаше безумно. От другата страна е нейният Ангел – този на постоянството и грижовността, който се опива да я направи силен характер, добър приятел и човек, на когото можеш да разчиташ за всичко.


Везни – На едното рамо е кацнал Ангелът на справедливостта, на другото е Демонът на съблазънта и манипулацията. Демонът кара Везните да си играят с чувствата на другите, да ги карат да им играят по свирката, правейки се на загрижени или наивни. Ангелът е този, който вдъхва благородство, подкрепа, грижовност, разбиране, разглеждане и на двете страни на монетата. Везните могат да ви помогнат с проблем, който никой досега не е успял да разреши.

Скорпион – В неговата душа се борят Демонът на съмнението и презрението. И Ангелът на истината. Демонът кара Скорпиона постоянно да е нащрек някой да не го мами. Или да се изкарва като нещо, светлинни години по-стойностно от всички останали. Осъжда жестоко действията им, ако не са в съответствие с неговите разбирания. Това може да доведе до неговото самоунищожение, ако Ангелът на истината не му посочи отново правилния път и не го подкрепи да тръгне по него.

Стрелец – При него живеят Демонът на надменността и Ангелът на добротата. Демонът не му позволява да търпи никаква критика и го кара да търси вината всякъде другаде, но не и в себе си. Ангелът го прави невероятно добронамерена личност, която не умее да завижда, не злобее и е постоянен защитник на неоправданите. Дори с нещо да ви е засегнал, бъдете сигурни, че в никакъв случай не е искал да ви нарани.

Козирог – Той е под егидата на Ангела на силата и устойчивостта. Но и под тази на Демона на безразличието и егоцентризма. Неговият Ангел го прави надежден, лоялен, упорит и стабилен. А Демонът взема превес само и единствено, когато Козирогът е бил използван, предаден или разочарован. И тогава душата му потъмнява, а сърцето му става като камък.

Водолей – В този знак живеят две изключително противоречиви сили – Демонът на предателството и Ангелът на приятелството. Водолеят е много верен приятел и обожава да бъде със своите приятели. Отзовава се на всеки зов за помощ, подкрепя и съветва. Но той винаги ще поставя себе си на първо място и ако трябва да избере дали да загази, или да предаде приятел, неговият Демон ще го насочи към второто. Може би това е една от причините на подсъзнателно ниво в сферата на любовта този знак да се държи хладно и да отблъсква всеки, проявил интерес към него. За да не го нарани жестоко после!

Риби – В Рибите живее Ангелът на любовта и Демонът на пороците. Техният Ангел ги прави безкрайно състрадателни, мили, отдадени, жертвоготовни, обаятелни и обичащи от дъното на душата си. Обаче хитрият Демон често кара влюбената до безнадеждност в един Риба да се отдаде на флирт с друг. Или да търси източници на съмнителни удоволствия като алкохол и наркотици.

 

 

Последна промяна на Четвъртък, 03 Май 2018г. 15:28ч.

Подобни статии (по етикети)

Още в тази категория: « ХОРОСКОП НА ИЗНЕВЕРИТЕ
Login to post comments
 

Рекламни

loading...