Реклама


"ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - СЕЗОН 3, ЕПИЗОД 68 БГ АУДИО

Оценете статията
(8 гласа)

 

В последният епизод на "Твоят мой живот", зрителите ще видят

Джихан казва: или аз или Дамир!

Хазал се връща вкъщи, но продължава тайно да се среща с Дамир. Момичето крои планове за щастливо бъдеще с любимия, но когато научи истината, ще бъде съкрушена. Хазал разбира, че Дамир не е този, за когото си го е представяла, но вече е твърде късно. Озан също ще разбере истинското лице на Явуз.

Дамир се появява пред Джихан

Дамир е безумно влюбен в Хазал. Опитва се да му обясни, колко много обича Хазал. Джихан е категоричен, ако Дамир не се откаже от Хазал, един от тях двамата ще умре. Дамир не се отказва, разработва нов план, в който участва и Асуман. На Джихан ще му омръзне всичко това и той ще вземе решение, което ще изненада всички.

На финала на „Твоят мой живот” ще се намерят отговори  на всичките въпроси

 

Във финалния епизод на „Твоят мой живот” ще се променят много неща. Какво бъдеще очаква Дилара? Как Хазал ще каже на Дамир, че вече не го иска? Какво ще бъде последното заключение на доктора, относно болестта на Джансу? Ще успее ли Озан да отмъсти на Явуз? Каква голяма изненада чака Екрем? Какво ще бъде бъдещето на Кериман и Йозкан? Къде и  защо ще се съберат всички от семейството? Какво ще се случи на тази среща? Отговорите на всички тези въпроси ще бъдат дадени в последната серия на филма.

Login to post comments
 

Рекламни

loading...